Starity

Nap mint nap elköveti ezt a szépségápolási bakit Kim Kardashian

2018. december 12. 13:01   |   Szerző: LexiCobain

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Saját kozmetikai termékcsaláddal a háta mögött azt gondolhatnánk, Kim tisztában van az alapvető szépségápolási rutinokkal, de úgy tűnik, mégsem...

hirdetés

Kim Kardashian nemrég Busy Philipps műsorában, a Busy Tonightban vendégeskedett, ahol a műsorvezető arról kérdezte a háromgyermekes édesanyát, aki tavaly indította el KKW Beauty névre keresztelt termékcsaládját, aludt-e már valaha sminkben, mire így reagált a reality-sztár:

Persze, állandóan ezt csinálom. Igen, még akkor is, ha másnap nem kell ragyogóan kinéznem. Tökéletesen alszom, aztán legfeljebb megigazítom az alapozót, így a sminkemet két napra megmentem.

Érdemes azonban észben tartani, hogy a sminkben alvás nem a legegészségesebb – bátran kérdezzetek meg egy bőrgyógyászt vagy sminkest! –, hiszen a festékrétegek beülnek a ráncokba, eltömítik a pórusokat, így amellett, hogy tovább öregítik a bőrt, dehidratációhoz is vezethetnek, ezért ha egy mód van rá, mindig mossátok le a makeupot magatokról lefekvés előtt!

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek