Starity

Betörés vádjával letartóztatták a 2000-es évek szívtipróját, Josh Hendersont

2018. december 13. 20:08   |   Szerző: LexiCobain

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A 37 éves színész ügyét előreláthatólag 2019. január 3-án tárgyalják majd Los Angelesben.

hirdetés

A People hozta le nemrég, miszerint kedd hajnalban betörés vádja miatt csattant a bilincs Josh Henderson csuklóján, de a színész még aznap reggel elhagyhatta az őrizetet, miután kifizette az ötvenezer dolláros óvadékot, melyet kitűztek rá. A lap megkereste sajtóképviselőjét, ám Henderson egyelőre nem kívánt nyilatkozatot tenni az ügyben.

A TMZ értesülései szerint a színész szomszédai elutaztak a hétvégére, visszatérve pedig azzal szembesültek, hogy valaki hétezer dollár értékben lovasított meg tőlük ékszereket. Természetesen rögtön bejelentést tettek a rendőrségen és a hatóságiak rendelkezésére bocsátották azokat a biztonsági kamerák által rögzített felvételeket, melyeken a bűntett elkövetése látható. A TMZ úgy tudja, a betörést Josh nem egyedül, hanem két másik férfi társaságában hajtotta végre.

Egyes bennfentesek úgy nyilatkoztak, hogy tévedés történt, Hendersont pedig összetévesztik valakivel, ugyanis a felvételek nem a legjobb minőségűek.

Josht összetévesztik valakivel a felvételek szemcsés volta miatt, de ő ennek ellenére együttműködő magatartást tanúsít, az őt igazoló bizonyítékok pedig benyújtásra kerülnek a hatóságoknál, akik láthatják, nincs köze az ügyhöz. Josh ártatlan, mi pedig szilárdan hisszük, hogy hamarosan tisztázásra kerül a neve

– nyilatkozta egy barát.

A színész egyébként korábban olyan sorozatokban szerepelt, mint a Született feleségek és a Dallas, de szerepet kapott például a Step Up!-ban és a Bunkó vagyok, így hódítokban is. Legutóbb a Hallmark gondozásában készült Time for Me to Come Home for Christmas című ünnepi filmben láthatták rajongói, melyben Heath Sawyert alakította.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek