Starity

Klippremier: Avril Lavigne - Tell Me It's Over

2018. december 21. 09:09   |   Szerző: Starity.hu

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Avril Lavigne ismét hallat magáról: a szeptemberben megjelent Head Above Water című száma után újabb nótával rukkolt elő. Sőt, napvilágra hozta az oly régóta várt albuma dátumát.

hirdetés

A kanadai énekesnő egy soulful és retro-pop hangzású tempódalhoz, a Tell Me It's Overhöz forgatott kisfilmet. A videoklip egy kissé zavaros kapcsolatot mutat be: a pár egymással ölelkezik és táncol a karácsonyfa előtt, majd egyik pillanatról a másikra a férfi begurul, kikapja Avril Lavigne kezéből a telefont és a földhöz vágja, majd összepakol és elmegy. 

Lavigne szeretett volna valami klasszikusat alkotni, így olyan előadók inspirálták a dal megírásában, mint Billie Holiday, Ella Fitzgerald, Aretha Franklin és Etta James, akiket minden nap szívesen hallgatott. Illetve hozzátette, hogy olyan nőket képvisel a dal, akik kiállnak a nőkért és erőt merítve képesek voltak kilépni egy zűrzavaros kapcsolatból. 

Nem sokkal később pedig közzétette hatodik stúdió albuma, a Head Above Water megjelenésének a dátumát, ami 2019. február 15. lesz.

Az album dallistája

  1. Head Above Water
  2. Birdie
  3. I Fell In Love With The Devil
  4. Tell Me It's Over
  5. Dumb Blonde
  6. It Was In Me
  7. Souvenir
  8. Crush
  9. Goddess
  10. Bigger Wow
  11. Love Me Insane
  12. Warrior

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek