Starity

A legnagyobb hírességek már a 2019-es trend színeit követik

2018. december 17. 09:09   |   Szerző: egridora

A 2019-es év trend színe az élénk korall. Az sztárok, hírességek már most a jövő évi divat szerint alakítják az öltözködésüket. A celebek outfitje korallba borult.

hirdetés

A királyi családban mindig nagy figyelemmel kísérték a divatot. Katalin cambridge-i hercegné az egyszerűbb, de visszafogott eleganciát részesíti előnyben, azonban ő is már a 2019-es trend színeiben pompázik – olvasható a People Magazinban. Egy gyönyörű neon kabátot és egy hosszú illő korallos pasztell ruhát viselt. A hercegnő szokása, hogy többször is visel egy ruhadarabot, így biztosak vagyunk benne, hogy idén még láthatjuk rajta ezt a csinos összeállítást A kabátot Tara Jarmon tervezte, melyet büszkén meg is osztott.

Grazia UK/Pinterest

Erzsébet királynőt, az élénk színek királynőjeként is ismerhetjük, hiszen imádja az erősebb színeket, így nem kérdőjelezhető meg, hogy már az elsők között viseli a Pantone 2019-es színét. Mivel őfelsége kedveli ezeket a árnyalatokat, várhatjuk, hogy hamarosan megjelenik egy hasonló színű kosztümben, kiegészítőkkel.

Zimbio/Pinterest

A korall egyértelműen Priyanka Chopra színe. Priyjankat több hasonló árnyalatú ruhával látták el a tervezők, hiszen a bronzos bőréhez és a sötét hajához mesésen mutat.

Priyjanka/Instagram

A fenti csodás darabok láttán, te sem hagyhatod ki, hogy beszerezz egy igazán ütős korall darabot a hírességek példáját követve. Ha nem szereted a nagyon harsány színeket, választhatsz egy pasztell árnyalatot is, tuti nem fogsz melle lőni a 2019-es évben. 

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés


Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek