Starity

ZAYN: albumpremier és szerelmi vallomás egyben

2018. december 15. 21:09   |   Szerző: egridora

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A rajongók meggyőződése, hogy Zayn új albumát, az Icarus Fallst Gigi Hadidnak köszönheti. A lány "mentette" meg az énekest, hozta vissza az életbe, és így jelenthetett meg az új lemez is.

hirdetés

A rajongók ragaszkodnak ahhoz a kijelentésükhez, hogy a Back to life című szám, nem csak egy egyszerű romantikus nóta, hanem Zayn Malik egyenes Gigi Hadidnak írta.

A mai napon kiadott album témája nagyrészt a szerelem. Zayn kedvelői egyértelműen Giginek tudják be az album születését. A dalban, mintha egyenes a szerelmének énekelne:

Ő az egyetlen, aki őszintén néz rám. Oxigént ad nekem, ha nehéz lesz lélegezni. És ha rossz, rendbe hozza. Mindig mellettem áll. Ha valaha is elveszíteném az utat, a névtelen »lány« visszahozza.

Zayn and Gigi/Instagram

A rajongók szerint, csak Gigi lehet az inspiráció az ilyen személyes dalszövegek számára.

Vissza az életbe Gigiről szól, és senki nem tud meggyőzni az ellenkezőjéről.

– írta egy Twitter felhasználó. Majd kommentek sora árasztotta el a Twittert, miszerint, igenis Gigi ihlette a sztárt. 

Giginek kellett volna keresztelni az albumot

– jegyezte meg humorosan egy rajongó.

A korábban kiadott There You Are című dal is megjelenik az albumon, mely egy rendkívül romantikus ballada egy olyan szerelemről, amely az idő próbáját kiállja. Nem titok, hogy a modellhez fűződő kapcsolata rengeteg megpróbáltatáson ment keresztül, így a szövegek meghallgatása után, a rajongók meg voltak győződve arról, hogy Gigiről van szó – derül ki a The People Magazinból.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek