Starity

Elképesztő hasonlóság! Íme 15 átlagos ember, aki egy híresség kiköpött mása

2018. december 17. 16:04   |   Szerző: egridora

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Nem fogsz hinni a szemednek, hogy mekkora a hasonlóság a sztárok és az átlagember másaik között.

hirdetés

A Brightside állított össze egy listát olyan emberekről, akik hírességek kiköpött hasonmásai. Ez az úgynevezett doppelgänger-jelenség, amely alól a jelek szerint a sztárok sem maradhatnak ki. A hasonlóság néha áldás, néha átok, de legalább a hírességek hasonmásai is fürödhetnek a népszerűségben. Lássuk, hogyan vélekednek az egyes hasonmások erről a kérdésről.

1. Angelina Jolie és Melissa Baizen

Fotó: Angelina és Melissa/Instagram

A lányt folyamatosan megállítják az utcán, mert azt hiszik ő Angelina Jolie. Egyszer részt vett egy rendezvényen, ahol a tömeg megrohamozta őt, hiszen úgy gondolták, ő a híres sztár. 

A lányom teljesen más személyiség, mint Angelina

– tudtuk meg Melissa édesanyjától.

2. Laura Dern és Maria Wojciechowski

Fotó: Ilooklikelauradern1/Instagram

Maria fürdik a népszerűségben, hogy Laura Dern klónja lehet, szándékosan hasonló ruhákban és pózokban fotózza magát és teszi közzé a különböző közösségi portálokon. Nem csoda, hogy szinte már nagyobb népszerűségnek örvend, mint maga Laura.

3. Selena Gomez és Sofia Solares

Fotó: Selena és Sofia/Instagram

Sofia egy átlagos mexikói lány volt mindaddig, még felcseperedett és rájött, mennyire hasonlít Selena Gomezre. Azóta tudatosan próbál még jobban hasonlítani a sztárra, és mivel nagy rajongója Selenának, így bízik benne, hogy hamarosan találkozhat is vele.

4. Ryan Gosling and Johannes Laschet

Fotó: Ryan és Johannes/Instagram

Ryan Gosling hasonmása, Johannes jogot tanul és férfidivat blogger.

Nagyon fárasztó néha egy sztár hasonmásának lenni. De azért bízom benne, hogy nem csak külsőleg hasonlítok a Goslingra, hanem a későbbi ismertségem is hasonló lesz

– nyilatkozta Johannes.

5. Ed Sheeran and Ty Jones

Fotó: Ed Facebook/Ty Instagram

Egy televíziós showban figyeltek fel Ed Sheeran és Ty hasonlóságára. Ty egyébként bingó játékvezetőként és parkőrként dolgozik. Gyakran összekeverik a "Shape of You" énekesével. Ed és Ty már személyesen is találkoztak, Ty nagy rajongója az énekesnek.

6. Ariana Grande and Jacky Vasquez

Fotó: Ariana és Jacky/ Instagram

Amikor Jacky először rájött, hogy mennyire hasonlít Ariana Grandéra, egyszerűen elbűvölte a tény. Elkezdett kísérletezni a pózokkal, szemfestéssel, hogy a lehető legjobban hasonlítson a sztárra. A totális hasonlóságot az adja, hogy mindkettőjüknek ugyanott van egy gödröcske az arcán.

7. Kate Middleton and Heidi Agan

Fotó: katemiddletonphotos/Instagram és Kate Middleton Lookalike - Heidi Agan/ Facebook

 A királyi kinézet egyben átok és áldás. Heidi akkor kapott nagyobb ismeretséget, mikor Katalin cambridge-i hercegnévé vált. Ekkor Heidi azonnal elküldte az arcképét több fejvadász cégnek. Elmondása alapján a hasonlóságnak hátrányai is vannak, sokszor trollok és a kommentek hadával kell szembenéznie.

8. Kim Kardashian West and Kamilla Osman

Fotó: Kim és Kamilla/Instagram

Kim Kardashian Westnek legalább 5-6 hasonmása van, de most foglalkozzunk Kamillával, hiszen neki is 688 ezer követője van az Instagramon. A lány azonban semmit nem tesz, hogy jobban hasonlítson Kimre, sőt nem is kovácsol semmi előnyt belőle.

9. Emma Watson and Kari Lewis

Fotó: Emma Facebook és Kari Instagram

Ha nagy Harry Potter rajongó vagy, el is hiszed, hogy, ha látnál némi bájitalt, azt Kari készítette. Akkora a hasonlóság Kari és Emma Watson között, hogy Karit többször hívták Hermione Grangernek, mint a saját nevén. A lány soha nem volt nagy Harry Potter rajongó, így kezdetben rendkívül meglepte, ha megkérdezték tőle, hogy vajon ő Hermione Granger.

10. Leonardo DiCaprio and Konrad Annerud

Fotó: Leonardodicapriofeed és Konrad/Instagram

A svéd srác pultosként dolgozott, amikor Leonardo DiCaprio hasonmásává nyilvánították. Az emberek sokszor megállítják, hogy készítsenek vele egy fotót, mert összekeverik a Titanic sztárjával.

11. Megan Fox and Cláudia Alende

Fotó: Megan és Cláudia/Instagram

Köszönhetően a Megan Fox iránti elképesztő hasonlóságának, Cláudia nagyon hamar a bikini és a fehérnemű ügynökségek kedvenc modelljévé vált. Az egykori Miss Bumbum versenyzőt nagyon népszerűvé tette a szép külseje és a Megan iránti hasonlósága.

12. Rihanna és Andele Lara

Fotó: Rihanna és Andele/Instagram

Miközben nézegetjük a képeket, azt gondolhatnánk, hogy megkettőződött egy kép. De ez nem így van, ők bizony két külön személy. Andele, a Grow and Glow honlap alapítója kísértetiesen hasonlít Rihannára. A haja, az ajka, ami a sztár védje, Andele védjegye szintén.

13. Zayn Malik and Flamur Ukshini

Fotó: Zayn és Lamur Instagram

Mindenki, aki Zayn Malikkal dolgozott, úgy gondolta, hogy a sztár pótolhatatlan. Nos, ez tévedés. A sztárnak van egy tökéletes hasonmása, Lamur, aki modellként dolgozik. Elmondása alapján, nem tudott kezdetben a sztárról és a hasonlóságról, csak megkeresések és a kommentek után jött rá, hogy ő bizony Zayn hasonmása.

14. Aubrey Plaza és a hasonmása

Fotó: Placeborg/Imburg és Aubrey/Instagram

A lányról a képet a barátja töltötte fel egy közösségi oldalra. Szerintetek is nagyon hasonlít Aubrey Plazára

15. Emma Stone és a tökéletes "ikerpárja"

Íme, még egy lány, akinek a barátja töltötte fel a fotóját egy közösségi oldalra, majd megkérdezte a Reddit felhasználókat:

Ugye milyen nagy a hasonlóság?

A véleményt megerősítették, és mi is megerősítjük, a lány hasonlít Emma Stone-ra. Szerinted?

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek