Starity

Rúzsa Magdi az új lemezében végre megtalálta önmagát

2018. december 18. 14:02   |   Szerző: egridora

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Az énekesnő a Magneoton Spotlightnak vallott őszintén a Megasztáros múltjáról, a jelenről, az érzéseiről és a jövőbeli terveiről.

hirdetés
Rúzsa Magdi az új lemezében végre megtalálta önmagát
Fotó: Rúzsa Magdi / Instagram

Rúzsa Magdi az újonnan indult műsorban kendőzetlen őszinteséggel beszélt arról, hogy miért is indult el a Megasztárban. Nem csak a hangját szerette volna megmutatni, hanem önmagát is, így kicsit nehéz volt, hogy kezdetben nem saját szerzeményeket adtak elő, hanem feldolgozásokat. Ezen felül szinte észre sem vette, mi történik körülötte, csak sodródott az árral a műsort követően.

Nagyon sok minden történt, nagyon hirtelen, sok új arc jött szembe.

A Kapcsolat koncert és az Euróvízió adott egy igazán nagy emlékezetes löketet számára, úgy érzi ezek voltak az első mérföldkövek az életében, ekkor indult el a csúcs felé.

Legjobb barátom a rádió, így jutok el legkönnyebben az emberekhez.

– szerinte, ha valaki hallgatja a dalait a rádióban, szívesebben megy el a koncertjeire.

A Magdaléna Rúzsa című színpadi előadássorozatot, úgy érzi, szüneteltetnie kell. 

A darab teljesen önálló életre kelt...Nagyon sokat köszönhetek neki, megtanultam, hogyan kell bánni a közönséggel... Nem mindig a könnyeb út a járható. Nem az határoz meg, honnan jöttél, hanem, hogy hova tartasz...Úgy érzem túlságosan kiadtam magam, kicsit hanyagolom ezt a könyvet... 

– kicsit túlhajtotta magát, ami nem csoda, hiszen a darabot hetven alkalommal mutatták be egy pesti színházban. 

Az új lemezében megtalálta önmagát, amelyben a pop-rock keveredik a blues stílussal.

Az új lemezem én vagyok! Minden dallam belőlem jön.

– mesélte el az énekesnő, majd hozzátette, hogy a dalai úgy születnek, hogy tulajdonképpen verseket ír, és az alakul át dallá. Sokszor a dalfoszlányokat átküldi Szakos Krisztiánnak, akivel most dolgozik együtt az újonnan készülő lemezén.

Fotó: Rúzsa Magdi/Instagram

Elmesélte, hogy a jövőben Presser Gáborral fog együtt dolgozni egy új albumon, ami elképzelhető, hogy színházba is kerül. Arra a kérdésre, hogy ki is az igazi Rúzsa Magdi, ezt válaszolta:

Az a lány, aki a színpadon van és, aki hajnalban és éjszaka írja a dalokat.

A legjobban az édesanyjával való beszélgetések és maga az élet inspirálja. Elmesélte, hogy egy dalból hiányzott a refrén, beszélgetett az anyukájával és azonnal meg is született a szöveg a fejében.

Nyitott szemmel járok... Maga az élet inspirál... A fejemben lefotózom az apró dolgokat...A beszélgetések anyukámmal rengeteget segítenek, sokszor abból születik meg egy dal.

A jövőben az új lemezein dolgozik, készül a koncertjeire és utazni szeretne. Célja eljutni Ázsiába és Dél-Amerikába. 

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek