Starity

Itt az új divat: öltözz minden nap Disney-hercegnőnek, nem számít hány éves vagy!

2018. december 25. 15:03   |   Szerző: egridora

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Vannak olyan felnőttek, akik ugyanúgy rajonganak egy mesehőséért, mint egy igazi kisgyermek. Ezt a ruháikkal is próbálják kifejezni, beöltöznek egy-egy Disney-karakternek.

hirdetés
Itt az új divat: öltözz minden nap Disney-hercegnőnek, nem számít hány éves vagy!
Fotó: DisneyBound/Instagram

Sok felnőtt nem növi ki a mesék iránti szeretetét, sőt nagyon is rajonganak egyes karakterekért. Az új trendet egy blogger, Leslie Kay indította, aki azzal az ötlettel állt elő, hogy a mindennapi ruháit olyan kiegészítőkkel dobja fel, ami igazi mesehőst varázsol belőle:

Magadnak állíthatod össze a saját Disney-karaktered, ami tökéletesen passzol hozzád.

írja az oldalán Kay, akinek a blogja bejárta a világot, amely egyre több rajongót arra inspirált, hogy olyan képeket töltsön fel magáról, melyen a kedvenc mesehősének van öltözve.

Ezzel világhódító útjára indult a trend.

Tök egyszerű dolog

– magyarázta Sarah Sterling, az egykori Disneyland-dolgozó, majd hozzátette:

Nem kell szakképzett varrónőnek lenned vagy nagyon sok pénzzel rendelkezned, egyszerűen csak legyen pár ruhád és szeresd a Disney-világot. Ez a legegyszerűbb módja, hogy a Disney-mesék csodás világát beilleszd a mindennapokba.

Mivel minden embernek megvan a saját stílusa, így a saját disneybounding stílusa is, ugyanis így hívják ezt a nem mindennapi hóbortot. A világhálón megannyi különböző, érdekes outfitet láthatunk. Az őrület egyre népszerűbb, jelenleg 22 ezer főt meghaladó Facebook-csoporttal rendelkeznek a meseimádók.

Fotó: Disneybound/Instagram

Bár otthon is összeállíthatod a jelmezedet a gardróbodban található ruhákból és kiegészítőkből, de vannak kifejezetten erre szakosodott webshopok, ahonnan könnyedén beszerezheted a kiegészítőket, amelyekkel igazi Disney-karakterré válhatsz... Nem létezik jó vagy rossz út a disneyboundingban, egyszerűen csak szeresd a meséket és találd meg a saját, karaktered, stílusod ebben a műfajban.

– tette hozzá Sterling.

A Disney-parkokban egyébként 14 éves korig lehet csak beöltözni, ugyanis a szórakoztató centrum attól tartott, hogy az ott dolgozókkal összekeverik a kisebbek a rajongókat, ezért a Disney-fanatikusok csak elemeikben másolhatják a jelmezeket, például felvesznek egy fejpántot vagy egy szárnyacskát. Vannak rajongók, akik ezeket a kellékeket a mindennapokban is viselik.

Ha megtetszett a trend, az alábbi Youtube-videóban bővebben kapsz tájékoztatást, hogyan is válj könnyedén mesehőssé!

via Mashable / Popsugar

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek