Starity

Rob Kardashian az édesanyja anyagi támogatására szorul

2018. december 19. 09:09   |   Szerző: egridora

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A ritkán látott Kardashian sarj édesanyja, Kris Jenner anyagi támogatására szorul, ugyanis az exe Blac Chyna pereli, az anyagi bevételei pedig megcsappantak.

hirdetés
Rob Kardashian az édesanyja anyagi támogatására szorul
Fotó: Rob/Facebook

Rob Kardashiant az édesanyja támogatja anyagilag. Idén a fia zoknigyárának felét már felvásárolta Kris Jenner, ezzel is segítve gyermekén, azonban ezen felül is hatalmas anyagi támogatást kap havonta Robert.

Az ET Online szerint Jenner fizeti fia számláit, mióta az ex-menyasszonya Blac Chyna beperelte a híres családot a karrierje megkárosítása címszóval.

Walter Mosley, Blac ügyvédje elárulta, hogy 2020-ig vállalta Chyna ügyét a Kardashian klán ellen. Az ügyvéd megosztott Instagram-oldalán egy képet magáról és ügyfeléről, majd így kommentálta a fotót:

2020. február 3-án megyünk a bíróságra.

Fotó: Walter Mosley/Instagram

Mindezek előtt Robnak és Chynának meg kell egyeznie a gyermektartást illetően. Rob kérte, hogy csökkentsék a 20 ezer dolláros gyermektartást, mert már nem engedheti meg magának, ellenben Blac vagyona folyamatosan nő, így neki kellene fizetnie.

Pénzügyi problémái ellenére, úgy tűnik, Robot még mindig nagyon foglalkoztatja a súlya. Évek óta küzd a fogyással, ezért változtatott az életmódján. Értesülések szerint, figyelmeztették rá, ha nem fogy, az az életébe is kerülhet. A meg nem nevezett forrás szerint Rob kezd újra önmaga lenni.

via Mirror

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek