Starity

Zátonyra futott Colton Haynes házassága

2018. december 19. 18:06   |   Szerző: LexiCobain

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A jóképű sorozatsztár egy éve mondta ki a boldogító igent dekoratőr kedvesének.

hirdetés

Colton Haynes és Jeff Leatham szerelmi története sokak szívét melengette meg, ám úgy tűnik, a zárt ajtók mögött mégsem akkora nagy a boldogság, ahogy azt korábban sejteni lehetett. A rajongóknak minden bizonnyal feltűnt, hogy a tavaly októberi esküvő és az azt követő karibi nászút óta nem nagyon posztol közös képeket a sztárpár a közösségi oldalakon, ahogy korábban, ennek pedig oka van – kapcsolatuk megingott és szóba került a válás köztük.

Az E! Online úgy tudja, Colton idén májusban beadta a válókeresetet Jeff ellen, két hónappal később azonban kibékültek, így visszavonta a keresetet is. Úgy tűnik, problémáikat azonban csak ideiglenesen sikerült orvosolni, mivel ezúttal Leatham fordult a bírósághoz, és benyújtott egy előzetes nyilatkozatot a válással kapcsolatban tisztázandó az anyagi helyzetet.

Az egykori szerelmesek nemrég még megindító sorokkal köszöntötték egymást első házassági évfordulójukon és nosztalgiával tekintettek vissza egy évvel korábbi nagy napjukra és egymásnak tett fogadalmukra, melyet Kris Jenner foganatosított. Egyes vélekedések szerint a pár kapcsolatában márciusban állt be változás, amikor Colton édesanyja váratlanul elhunyt, a színész pedig a gyász hevében ellökte magától férjét.

Colton és Jeff kapcsolata soha nem volt olyan tökéletes és romantikus, mint amennyire azt a nyilvánosság előtt látni engedték

– nyilatkozta az E! Online-nak egy forrás.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek