Starity

Nyomós oka van a hosszú hajra! Jason Momoa elárulta, miért nem hajlandó levágatni a haját

2018. december 19. 22:10   |   Szerző: LexiCobain

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Az Aquaman főszereplője a Daily Telegraph-nak vallott arról, miért nem vágatja le a haját a közeljövőben.

hirdetés

A feleségem elhagyna, ha levágatnám a hajam, szóval egyszerűen nem vágatom le. Egy jó darabig még biztosan nem is vetemedek ilyesmire, ez minden, amit mondhatok

– nyilatkozta Jason Momoa, aki 2005 óta alkot egy párt Lisa Bonet színésznővel, akivel tavaly októberben kötött házasságot. A párnak két közös gyermeke van, emellett együtt nevelik Lisa Lenny Kravitz-cel kötött házasságából született lányát, Zoët is. És hogy mennyiben más az élet immár házasokként? Így nyilatkozott Jason a téma kapcsán:

Sosem gondoltam, hogy más érzés lesz házasnak lenni. Van egy tíz és féléves, valamint egy kilencéves gyerekünk. Úgy tervezem, hogy Lisával töltöm életem hátralévő részét, és van, hogy az ember életében eljön a pillanat, amikor úgy érzi, ideje továbblépni egy magasabb szintre.

A színész egyébként bevallotta, már csak Aquaman miatt sem vágatna magának rövid hajat.

Egy ideig még a bőrébe fogok bújni ennek a karakternek, és nem szeretnék parókát viselni miatta. Szóval a következő két évben biztos nem lesz esedékes a hajvágás.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek