Starity

Paris Hilton többé már nem bízik Lindsay Lohanben

2018. december 20. 18:06   |   Szerző: LexiCobain

Úgy tűnik, Paris igyekszik kiszelektálni azokat az embereket az életéből, akik nincsenek rá jó hatással.

hirdetés

Paris Hilton nemrég bontotta fel Chris Zylkához fűződő eljegyzését, most pedig pontot tett a találgatások végére és megerősítette: ő és Lindsay Lohan nem barátnők többé. Az egykori cimborák kapcsolatának megromlásáról szóló pletykák júliusban kaptak szárnyra, amikor Hilton a #PathologicalLiar, azaz a kóros hazudozó hashtaget használta Lohannal kapcsolatban.

Fotó: WireImage I Jeff Vespa, Instagram

Korábban barátnők voltunk, de mostanra olyasvalakivé vált számomra, akiben képtelen vagyok bízni többé, és amúgy is csak pozitív életszemlélettel és jó emberekkel szeretném körülvenni magam

hirdetés

– reagált a szóbeszédre Paris a SiriusXM egyik adásában, majd elárulta azt is, miképp is készült az a 2006-os fotó, melyen őt, LiLót, valamint Britney Spearst láthatjuk egy autóban ülve.

Britney és én bulizni voltunk aznap este. Lindsay berobbant a partira. A Beverly Hills Hotel bungalóinál voltunk egy afterpartin. Britney és én távozni készültünk. Lindsay követni kezdett minket és bepréselte magát az egyébként kétszemélyes autóba. Nem szerettem volna megalázni őt a lesifotósok előtt azzal, hogy közlöm vele, Szállj ki a kocsimból!, ezért inkább annyiban hagytam a dolgot. Hazahajtottunk a házamhoz, aztán Britney is meg én is nyugovóra tértünk. Akkoriban még nem volt Über, így gondolom, Lindsay hívott magának egy taxit és hazament. Fogalmam sincs

– magyarázta Lohan kapcsán Hilton, Spearsről azonban a mai napig pozitív véleménnyel van:

Legutóbb Vegasban láttam Britney-t az egyik show-ján. Dögösebben festett, mint valaha! Egyáltalán nem fog rajta az idő... Imádom őt!

LiLo, Britney és Paris 2006-ban I Fotó: Bauer Griffin

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés


Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek