Starity

Amber Heard azt állítja, Johnny Depp miatt több munkalehetőséget is elbukott

2018. december 20. 19:07   |   Szerző: LexiCobain

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A 32 éves szőke szépség a Washington Postban közölt egy írást, melyben őszintén mesélt az elmúlt évek viszontagságaitól.

hirdetés

Amber Heard 2011-ben, a Rumnaplók forgatása során ismerkedett meg Johnny Depp-pel, akivel rövid időn belül egymásba szerettek. A szőkeségért a színész elhagyta párját, Vanessa Paradist, majd négy évvel később oltár elé állt Hearddel, ám a házasság csúnya véget ért, amikor a színésznő 2016 tavaszán benyújtotta a válókeresetet és családon belüli erőszakkal vádolta meg Deppet. A Karib-tenger kalózai sztárja hevesen tagadta az ellene felhozott vádakat, végül tavaly nyáron a bíróság kimondta az egykori szerelmespár válását.

Amber most arról ír, hogy exférje, valamint az ellene felhozott vádjai miatt több munkalehetőséget is elbukott az utóbbi években és attól tartott, karrierje végleg megfeneklett.

A barátaim és a tanácsadóim kerek-perec azt mondták, soha többé nem foglalkoztat majd senki engem színésznőként és hogy feketelistára kerülök. Volt egy film, amihez közöm volt, de a készítők újbóli castingot tartottak a szerepemre. Aláírtam egy kétéves szerződést egy globálisan ismert márkával, mint annak reklámarca, de a cég dobott engem. Még az is kérdésessé vált, képes leszek-e megtartani Mera szerepét Az Igazság Ligája, valamint az Aquaman című filmekben. (...) Mindezt egy olyan nőként írom, aki kénytelen volt lecserélni a telefonszámát, mert halálos fenyegetéseket kapott. Hónapokon keresztül alig mertem elhagyni a lakásomat, mert amint kitettem a lábam otthonról, drónok és fotósok hada vett üldözőbe

– magyarázta a színésznő.

via People

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek