Starity

Selena Gomez boldog, amiért ismét otthon lehet a szerettei körében

2018. december 22. 14:02   |   Szerző: LexiCobain

A színész-énekesnő otthonában készül a küszöbön álló ünnepekre és állítólag sokkal jobban érzi magát most, hogy elhagyhatta a kórházat.

hirdetés
Selena Gomez boldog, amiért ismét otthon lehet a szerettei körében

Csak a napokban járták be a világsajtót azok a képek, melyek Selena Gomezről először készültek azóta, hogy elhagyta az őt kezelő kórházat. Az énekesnő kezelésének köze volt gyógyíthatatlan betegségéhez, a lupuszhoz, az azzal járó tünetegyütteshez és a rajta tavaly végrehajtásra került vesetranszplantációhoz. Selena mostanra mind fizikailag, mind mentálisan jobban érzi magát és szerettei segítségével igyekszik jelenlegi állapotát fenntartani.

Selena hazatért és jól van. A barátaival és a családtagjaival tölti az idejét és igyekszik visszaszokni a korábbi rutinjához. Egészséges és sokkal boldogabbnak is érzi magát, mint korábban. Az otthonától távol töltött idő jót tett neki, kellett az újrakezdéshez, illetve ahhoz, hogy kitalálja, miképp is birkózzon meg mindazokkal a dolgokkal, melyek miatt mélypontra került

– magyarázta az E! Online-nak egy bennfentes, majd így folytatta:

Jelenleg a fizikális és mentális jóllétére fókuszál, és igyekszik tudatosan alakítani a dolgokat, melyekre szüksége van ahhoz, hogy egészséges maradjon. A napi rutinja edzésből, egészséges táplálkozásból és terápiás jellegű találkozókból áll. Körülveszi magát a legjobb barátnőivel és olyan dolgokkal, melyek pozitív hatással vannak rá. Boldogságot érez amiatt, hogy újra otthon lehet és hogy ismét láthatja a barátait.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés


Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek