Starity

Josh Duhamel fiatal barátnőt keres, akivel családot alapíthat

2018. december 22. 15:03   |   Szerző: LexiCobain

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A színész és felesége tavaly ősszel jelentették be, hogy nyolc év házasság után elválnak.

hirdetés

Josh Duhamel szívesen babázna! A Nyerj egy randit Tad Hamiltonnal! című film sztárjának már van egy ötéves kisfia Fergie-től, de saját bevallása szerint szívesen bővítené családját további csemetékkel, amennyiben megtalálja hozzá a megfelelő partnert. Terveiről Dax Shepard Armchair Expert elnevezésű podcastjában vallott.

Már nem vagyok harminc éves. Negyvenöt éves vagyok. Szeretnék további gyerekeket... az elkövetkező néhány évben. Ez az egész arról szól, hogy találjak magam mellé valakit, aki elég fiatal ahhoz, hogy gyerekeket szüljön

– magyarázta a színész, aki idén néhány hónapig a 28 éves Eiza González színész-énekesnővel randevúzott.

Nem az a típusú pasi vagyok, aki kiruccan, csak hogy horogra akasszon valakit. Szeretnék találni egy lányt, akivel együtt lehetek és akivel családot alapíthatok. Fergie-vel jó volt a kapcsolatom. Szeretem őt, mindig is szeretni fogom. Sajnos a kapcsolatunk nem működött, de mindig számíthat rám és nem utolsó sorban ő a gyermekem édesanyja.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek