Starity

Vanessa Hudgens: „Csak egy tested van, bánj vele jól!”

2018. december 25. 15:03   |   Szerző: egridora

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Az életmód váltáson átment színésznő története tökéletes bizonyíték arra, hogy az egészséges életmód boldogabbá teheti az életed.

hirdetés
Vanessa Hudgens: „Csak egy tested van, bánj vele jól!”
Fotó: Vanessa/Instagram

Vanessa Hudgens őszintén vallott arról, hogy mennyire rosszul táplálkozott, a gyorséttermi kaják rabja volt és ennek milyen ára lett.

Imádtam a gyorséttermi kajákat, képes voltam lefekvés előtt elpusztítani egy doboznyi mogyoróvajas jégkrémet, az imádott sajtos chipstől mindig narancssárgák voltak az ujjaim.

Akkor jött rá a színésznő, hogy milyen egészségtelenül táplálkozik, amikor a Szerelmes hangjegyek című musical turnéja alatt felszaladt rá jó pár kiló, ugyanis a táncedzések kimaradtak az életéből. A rendező csak ennyit mondott a kerekded idomokra:

Hűha, anyukám! 

Ekkora döntötte el Vanessa, hogy változtatnia kell. Az életmódváltásban nagy segítségére volt a családja, édesanyja Gina és testvére, Stella. Együtt jártak edzeni, száműzték étrendjükből a gyorsételeket. Kizárólag egészséges, fitt ételeket kezdett fogyasztani, így egy hónap alatt 5 kg feleslegtől szabadult meg. A sztár elsősorban a ketogén diétára esküszik, mely során teljesen kerüli a szénhidrátokat, a lisztes, cukros ételeket.

Fotó: Vanessa/Instagram

Ültessetek fel egy biciklire, tekerjétek fel a hangerőt és én boldog vagyok.

Megható vallomást tett közzé, ami mindenkit arra ösztönöz, hogy odafigyeljen az életmódjára, hiszen csak egy életünk van:

Hűséges ember vagyok, és rengeteg mindenért egyszerűen csak hálás... a munkámért, Austinért, a csodálatos barátaimért, valamint az anyukámért és a húgomért, Stelláért, akiket mindennél jobban szeretek. Hálásnak lenni és magadat olyannak szeretni, amilyen vagy, boldogsággal tölt el.

– mondta Vanessa, akinek ezen szavai mutatják meg valódi belső szépségét – amiért még jobban rajongunk érte!

Via WomansHealth

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek