Starity

Őrület! Ez a pár kiskutyaként nevelget egy háromszáz kilós malacot

2019. január 01. 14:02   |   Szerző: egridora

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Steve és Derek élete totálisan felfordult, amikor örökbe fogadtak egy minimalacot, amiről kiderült, mégsem lesz olyan picurka, mint gondolták.

hirdetés

Fotó: Estherthewonderpig/Instagram

Az Esther névre keresztelt malac mára közel háromszáz kilót nyom, de mire elérte ezt a súlyt, már rég belopta magát a család szívébe. Igazi házikedvencként nevelik, mint egy kiskutyát és úgy öltöztetik, mint egy gyereket. Az állatnak nem csak a súlya gyarapodik folyamatosan, hanem a közel másfél milliós rajongótábora is, ami nem csoda, mivel fent van Facebookon, ahol vírusként terjednek a gazdik által feltöltött cuki videói.

A gazdáit a könyvírásra is megihlette a malacka. A megindító könyv azóta elnyerte a New York Times Bestseller címet. A család őszintén vallott a lemondáskról, örömökről, hogyan fejlődött Esther mellettük. Rájöttek, hogy a malacnak bizony nagyobb térre van szükség, így megnyitották a Happily Ever Esther Farmot, ahol más menedékre szoruló állatokról is gondoskodhatnak.

A könyv

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek