Starity

Ruby Rose személyesen vásárolt be egy magyar gyermekkórháznak

2018. december 29. 15:03   |   Szerző: egridora

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A sztár budapesti tartózkodása alatt ellátogatott egy magyar kórházba és elkeserítették az ottani állapotok, így a saját kezébe vette az ügyet. Listát kért a kórháztól és elindult bevásárolni.

hirdetés
Ruby Rose személyesen vásárolt be egy magyar gyermekkórháznak
Fotó: Ruby/Instagram

A Ruby Rose Budapesten forgatott, amikor kiakadt egy kórház kritikán aluli állapotán, így listát kért a kórházi vezetőtől, hogy mire van a legnagyobb szükségük, és egy óriási bevásárló körútra indult. Az Orange Is the New Black, valamint a Batwoman sorozatok sztárja Instagramon tájékoztatta folyamatosan a követőit.

Ruby/Instagram

A körút során számos orvosi eszközt, 150 egészségügyi paplant és játékot vásárolt a Heim Pál Gyermekkórház számára. Az egyik posztban kitért arra is, hogy milyen rossz lehet azoknak a gyermekeknek, akiknek a karácsonyt a kórház falai között kell tölteni, így különösen fontosnak tartotta, hogy feldobja a kis betegek napjait.

Fotó: Ruby/Instagram

Ahogy a színésznő posztjából kiderült, nem ez az első és utolsó ilyen körút a részéről. Nagyon szép tettet hajtott végre, reméljük, hogy nemcsak neki, hanem másoknak is felnyílik a szemük, hogy nem kellenek nagy dolgok ahhoz, hogy jobbá tegyük egy kicsit a betegek körülményeit.

Via Vaaju

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek