Starity

Hírességek cuki gyermekei a Télapó ölében

2018. december 31. 09:09   |   Szerző: egridora

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Nincs is csodálatosabb érzés, mint mikor a gyermekünk boldog. Nincs ez másképp a sztároknál sem, ezért lelkesen posztolták az Instagram-oldalukra, hogyan találkozott a csemetéjük a Télapóval.

hirdetés

Hilary Duff

Fotó: Hilary/Instagram

A kis Luca, aki már 6 éves, bátran pózol a Mikulás mellett, eközben az októberben született pici Banks arca nem egészen a felhőtlen boldogságról árulkodik.

Fergie

Fotó: Fergie/Instagram

Fergie és a kisfia boldogan mosolyog az öreg Mikulás ölében. Az ünnepeket már csak ketten töltik, hisz a férjével idén váltak el, sőt azóta Josh Duhamel már barátnőt is keres magának.

Alyssa Milano

Fotó: Alyssa/Instagram

 A Bűbájos Boszorkák egykori csini boszorkánya a családja körében töltötte a Szentesét, azonban nem feledkeztek meg a Mikulás meghívásáról sem.

Tori Spelling

Fotó: Tori/Instagram

Tori Spelling népes családjáról töltött fel képet az Instagram-oldalára. A fotón látszik, hogy a lányok és fiúk odáig vannak a Mikulásért.

Alec Baldwin

Fotó: Hilaria/Instagram

Alec és Hilaria gyermekei nagyon örülnek a Télapó eljövetelének, talán a legkisebb Baldwin tűnik picit szkeptikusnak.

Berki Krisztián

Fotó: Berki/Instagram

Az Instagram-influencer nem maradhat ki a sorból a karácsonyi képek tekintetében. Természetesen, Berki Krisztián is posztolt egy fotót kislányáról a Mikulással. A képen, felesége, Berki Renáta tartja az ölében Natasát – ami miatt egyébként óriási botrányt robbantott ki Hódi Pamela.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek