Starity

Titokban tartották kisfiuk születését

2010. május 07. 10:10   |   Szerző: Castia

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Jeffrey Dean Morgan és Hilarie Burton kisfia hónapokkal ezelőtt született, de a szülők eddig titokban tartották a gyermekáldást.

hirdetés
Titokban tartották kisfiuk születését

Jeffrey Dean Morgan (Supernatural, Watchmen) és Hilarie Burton (One Tree Hill) mindössze néhány hete, a The Losers premierjén jelentek meg először együtt, a nyilvánosság előtt vállalva kapcsolatukat, de a legnagyobb meglepetés csak most derült ki: a párnak hónapokkal ezelőtt gyermeke született! Mint kiderült, a két színész már több mint egy éve összejött, arra mégsem számított senki, hogy újabb titkot rejtegetnek.

A 44 éves Jeffrey és 27 éves barátnőjének kapcsolata 2009. elején kezdődött, röviddel azután, hogy a színésznő elvált rendezőasszisztens férjétől. Hilarie tavaly tavasszal bejelentette, hogy nem tér vissza a show 7. évadába, és ezzel el is tűnt a nyilvánosság szeme elől. Így történhetett, hogy a bulvárlapok nem neszelték meg sem új kapcsolatát, sem a terhességét, egészen mostanáig.

A kisfiú nevét és pontos születési dátumát még nem lehet tudni, találgatások szerint valamikor februárban születhetett. Hilarie mindenesetre párja új filmjének április 20-i premierjére már tökéletesen visszanyerte alakját (fotók itt). A színésznőnek a kisfiú az első gyermeke, Jeffrey-nek már van egy öt éves fia korábbi kapcsolatából Sherrie Ross-szal.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek