Starity

Rihanna nyilvánosságra hozta, mikor hallhatunk tőle új anyagot

2018. december 25. 19:07   |   Szerző: LexiCobain

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Az énekesnő 2016-ban dobta piacra legutóbbi, Anti elnevezésű stúdiólemezét, most pedig a következőn dolgozik.

hirdetés

Rajongói hosszú ideje várnak Rihanna a slágerlistákra való visszatérésére, de szerencsére már nem kell sokáig türelemmel lenniük, ugyanis az énekesnő végre bejelentette, mikor jelenteti meg kilencedik, egyelőre R9-ként emlegetett korongját: 2019-ben!

RiRi nemrég ugyanis közzétett az Instagramon egy posztot, melynek keretein belül saját márkáját, a Fenty Beautyt népszerűsítette, egyik rajongója pedig feltette neki az égető kérdést, amire sokan kíváncsiak voltak: Mikor hallhatunk tőle új anyagot? – erre a kérdésre válaszolt a barbadosi szépség azzal, hogy 2019-ben, ami pedig már itt van a nyakunkon.

Az énekesnő az elmúlt két évet javarészt a Fenty Beauty fejlesztésével és széleskörű kiépítésével töltötte, emellett színésznői karrierje egyengetésére fókuszált – legutóbb a nyáron bemutatott Ocean's 8: Az évszázad átverése című filmben láthattuk, legközelebb pedig a Guava Islandben tűnik majd fel.

Az R9 elképesztő! Fantasztikus! Ez minden, amit vele kapcsolatban mondhatok

– nyilatkozta Rihanna producere, Kuk Harrell.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek