Starity

Demi Lovato megtörte a csendet: „Tiszta vagyok és hálás, amiért élek!”

2018. december 25. 19:07   |   Szerző: LexiCobain

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Hónapok óta nagy volt a csend az énekesnő körül, most azonban úgy döntött, jobb, ha ő maga nyilatkozik a gyógyulás felé vezető útjával kapcsolatban.

hirdetés

Júliusi túladagolása óta sok minden történt Demi Lovatóval. Először is új életet kezdett, leszámolt régi rossz szokásaival, maga mögött hagyta korábbi, egészségtelen életmódját és végigcsinált egy három hónapos elvonókúrát. Az énekesnő az utóbbi időben jobbára csak hallgatott és csendes megfigyelője volt az eseményeknek, melyek balesete óta történtek – a gyógyulása felé vezető útjáról is jobbára rokonai, barátai nyilatkoztak, amiből kifolyólag minden bizonnyal sok lehetett a ferdítés állapota kapcsán, ugyanis Demi úgy döntött, maga nyilatkozik hogylétéről.

Fotó: Instagram

Imádom a rajongóimat, utálom a bulvárlapokat. Ne higgyetek el mindent, amit olvastok! Az emberek szó szerint kitalálnak bármit, amivel eladhatnak egy történetet. Ez beteges

– írta az énekesnő a Twitteren, majd így folytatta:

Ha majd úgy érzem, van valami velem kapcsolatban, amiről a világnak tudnia kell, azt én magam fogom tudatni. Egyébként meg hagyjátok abba a rólam és a felépülésemről való írkálást, mert ez kizárólag rám tartozik. Tiszta vagyok és hálás, amiért élek és hogy gondoskodhatok magamról.

Fotó: Instagram

Egy nap el fogom mondani pontosan, mi történt, miért történt és milyen is most az életem... de míg nem állok készen arra, hogy mindezt megosszam veletek, tisztelettel kérlek benneteket, hogy ne kíváncsiskodjatok és ne írjatok koholmányokat olyasmiről, amiről fogalmatok sincs. Továbbra is térre és időre van szükségem a gyógyuláshoz. Semmi közöm azokhoz a bennfentesekhez, akik hajlandóak beszélni és pénzért eladni történeteket az életemmel kapcsolatban blogoknak és bulvárlapoknak, mivel az általuk továbbadott információk pontatlanok. További hírmorzsa: a forrásaitok tévednek

– magyarázta Demi.

Szeretnék tiszta vizet önteni a pohárba az összes rólam keringő pletykával kapcsolatban, de mivel nem tartozom semmivel senkinek, így nem teszem. A rajongóimnak tudnia kell, hogy keményen dolgozok önmagamon, boldog vagyok, józan és hálás a támogatásukért. Áldottnak érzem magam, amiért ezt az időszakot a családom körében tölthetem, pihenéssel, valamint az elmémen, a testemen és a lelkemen végzett munkával. Amint készen állok rá, visszatérek. Köszönettel tartozom a rajongóimnak. Igazán nagyon hálás vagyok. Nagyon szeretlek titeket, srácok... Köszönök mindent!

Fotó: Instagram

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek