Starity

Ezekre a szépségtrendekre figyelj 2019-ben!

2018. december 31. 15:03   |   Szerző: egridora

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A hírességek közösségi oldalait érdemes nyomon követni, a sok magamutogató poszt mellett értékes tartalmakat is találhatnak a szemfülesek: megtudhatjuk például, hogyan fog változni a divat, mi lesz a menő.

hirdetés

A sztárok mindig úttöröként jártak a divat terén. Új frizurákat, sminket, outfiteket hoztak be a köztudatba vagy éppen a régieket frissítették fel. Ha körbenézünk a hírességek háza táján, elleshetünk egy-két praktikát és divatos trendeket.

Dakota Johnsonak köszönhetően újra divatba jöhet a frufru. A Szürke ötven árnyalata főhősnője mindig odafigyel a megjelenésére, így nem szabad figyelmen kívül hagynunk a frufru-kérdést.

Dakota Johnson / Instagram

 A vörös ajakrúzs használta jövőre sem megy ki a divatból, így ha még nincs egy darabod sem otthon, az ünnepek után irány az első drogéria és szerezz be egy dögös vöröset, hogy úgy ragyogj, mint Jennifer Lawrence.

Embed from Getty Images

Ne keseredj el, ha göndör a hajad, hiszen idén a mesés hullámos vagy éppen a göndör fürtök tarolni fognak. Tessék eltenni a vasalót, és előkapni a hajgöndörítőt! Pillanatok alatt olyan csodásan fogsz festeni, mint Blake Lively.

Embed from Getty Images

A bob frizura egyszerűen nem tud 2019-ben sem kimenni a divatból, már több színésznő kipróbálta, de ha te sem akarsz kimaradni a sorból, azonnal kérj időpontot a fodrászodtól. Mindegy, hogy longbob vagy shortbob, mindkettő szupermenő, mint ahogy Dua Lipa shortbob haja is.

Fotó: Dua Lipa/Instagram

Rózsaszín haj? Nem kérdés, természetesen! Persze, ne az erős pinkre gondolj, hanem a pasztelles szőkébe hajló árnyalatra (rosegold) és légy olyan szexi, mint Justin Bieber neje, Hailey Baldwin.

Embed from Getty Images

Az ezüst továbbra is hódít, mind a hajszín terén, mind pedig a ruhák tekintetében. Ugye neked is van egy ezüst ruhadarabod, mint Taylor Swiftnek? Nem szükséges, hogy ennyire extravagáns legyen, de az ezüsthatás ne maradjon el.

Embed from Getty Images

Végül, de nem utolsó sorban, ha hosszú a hajad, fogd fel jó magasra, mint, ahogy Ariana Grande teszi. A sztár védjegyévé vált a lófarok, legyél te is igazi díva!

Embed from Getty Images

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek