Starity

Megán hercegné még várandósan is tanul és jótékonykodik

2019. január 03. 09:09   |   Szerző: egridora

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Megán hercegné folyékonyan beszél angolul és spanyolul, de most a fejébe vette, hogy egy régebben tanult nyelvet szeretne tökéletesíteni, mellette aktívan jótékonykodik.

hirdetés
Megán hercegné még várandósan is tanul és jótékonykodik
Fotó: MeghanMarkleOfficial / Instagram

Meghan Markle egy pillanatra sem pihen meg. Az esküvője szervezésében is aktívan részt vett, minden utazásra, társassági eseményre elkíséri férjét, Harry herceget. Elutazott Sussex hercegével Ausztráliába, Fidzsire, Új-Zélandra és még Tonga-szigetére is. Ekkor határozta el, hogy tökéletesíti a franciatudását. Igaz, már 6 éve tanulta a nyelvet, de úgy érzi, bőven van mit fejlesztenie rajta.

A hercegné várandósága alatt sem pihen, amit már szóvá tettek a palotában, és aggodalmukat fejezték ki, de a hercegnét, ez cseppet sem érdekli, sőt a férje minden elképzelésében támogatja őt.

Megán rendszeresen látogatja a Hubb Közösségi Konyhát, ahol kötényt ragadott és szakácsnői tudását is bemutatta, együtt főzött a közösség tagjaival. A Grenfell Tower leégését követően is aktívan részt vett a főzésben és az ételosztásban.

Fotó: Duchessofsussexstyle/Instagram

Nem hiába kérték fel, hogy a Hubb Konyha által kiadott szakácskönyv készítésében működjön közre. A hercegné szívesen vállalta a feladatot és az előszót is ő írta.

A Together (Együtt) című szakácskönyv megjelenését a királyi család is támogatta. Eddig 40 000 példány kelt el a könyvből csak az Egyesült Királyságban. 

via Daily Mail

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek