Starity

Feloszlik a Punnany Massif? Több tag is távozik a zenekarból

2019. január 01. 14:02   |   Szerző: egridora

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Az egyik tag az Instagram-oldalán osztotta meg távozási szándékát, majd kiderült, még egy tag kilép: R-Nold és Szeki is távozik a bandából. Mi lesz így a zenekarral?

hirdetés

A Punnany Massif jelenleg a fesztiválokon, egyetemi bulikon legtöbbet fellépő zenekarok közé sorolható. A hiphop banda öt albummal és öt kislemezzel büszkélkedhet, mellette megannyi klipet dobott a piacra. Zenéjük kuriózuma, hogy élőzenészekkel dobták fel dalaikat, fellépéseiket. 

Most azonban két oszlopos tag távozásával kétséges maradt a zenekar jövője.

Ennyi volt: 12 év, 4 hónap, 549 koncert, 350.000+ km, megszámlálhatatlan élmény, örök emlék. #punnanymassif nekem ennyi volt.

– írja Instagram oldalán DJ R-Nold, azaz Piszkár Bálint, aki az egyik kilépő. A zenekar hegedűse, Lipics Gergő alábbi soraival búcsúzott.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

ennyi volt: 12 év 4 hónap, 549 koncert, 350.000+ km, megszámlálhatatlan élmény, örök emlék. #punnanymassif nekem ennyi volt.

r-nold (@djr_nold) által megosztott bejegyzés,

Eközben kiderült, hogy Szekeres "Szeki" Norbert is távozik a zenekarból. Egyszer már túlélte a zenekar a tagok kiválást, remélhetőleg most lesz hatással a zenéjükre és a további munkásságukra.

 

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek