Starity

Angelina Jolie nem zárkózik el a politikai karriertől

2019. január 02. 08:08   |   Szerző: egridora

Angelina jelenleg is sokat jótékonykodik, az UNICEF megbízottjaként rendszeresen látogat háború és járványokkal sújtott országokba. Úgy gondolja, ennél tovább is léphetne.

hirdetés
Angelina Jolie nem zárkózik el a politikai karriertől
Fotó: Angelina Jolie / Instagram

Angelina Jolie a BBC-nek adott interjújában elárulta, hogy régen még csak nevetett volna a politikai karrier gondolatán is, de ma már másképp vélekedik.

20 éve még lehet nevettem volna azon, hogy politikus leszek valaha is, de most talán gondolkozom a fejlődésen. De tényleg nem tudom. Mindig azt szoktam mondani, ott vagyok, ahol lennem kell. Őszintén szólva, úgy gondolom, változásokra lenne szükség

– mondta Jolie, aki nagyon szeret olyan emberekkel együtt dolgozni, akiknek közvetlenül segíthet. Hozzátette, most sem áll távol tőle a politika, hiszen az utazásai, jótékonyságai miatt folyamatosan tárgyal a kormánnyal.

Fotó: Angelina Jolie / Instagram

A ENSZ Menekültügyi Főbiztosságnak Különmegbízottjaként dolgozik, ami azt jelenti, hogy válsághelyzetekben, tömeges menekültáradatok esetében akár diplomáciai tárgyalásokat is folytathat a világ vezetőivel, hogy segítsen a szervezetnek a probléma mielőbbi megoldásában. 

Angelina szerint nem biztos, hogy passzolna neki a politikai karrier. Justin Webb, a BBC házigazdája közben azzal viccelt, hogy a demokraták listájára helyezi 2020-ban a színésznőt. Jolie válaszul nevetve megköszönte a házigazda bizalmát majd hozzátette:

Nem zárkózok el semmitől, de egyelőre csendben maradok.

 

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek