Starity

Angelina Jolie nem zárkózik el a politikai karriertől

2019. január 02. 08:08   |   Szerző: egridora

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Angelina jelenleg is sokat jótékonykodik, az UNICEF megbízottjaként rendszeresen látogat háború és járványokkal sújtott országokba. Úgy gondolja, ennél tovább is léphetne.

hirdetés
Angelina Jolie nem zárkózik el a politikai karriertől
Fotó: Angelina Jolie / Instagram

Angelina Jolie a BBC-nek adott interjújában elárulta, hogy régen még csak nevetett volna a politikai karrier gondolatán is, de ma már másképp vélekedik.

20 éve még lehet nevettem volna azon, hogy politikus leszek valaha is, de most talán gondolkozom a fejlődésen. De tényleg nem tudom. Mindig azt szoktam mondani, ott vagyok, ahol lennem kell. Őszintén szólva, úgy gondolom, változásokra lenne szükség

– mondta Jolie, aki nagyon szeret olyan emberekkel együtt dolgozni, akiknek közvetlenül segíthet. Hozzátette, most sem áll távol tőle a politika, hiszen az utazásai, jótékonyságai miatt folyamatosan tárgyal a kormánnyal.

Fotó: Angelina Jolie / Instagram

A ENSZ Menekültügyi Főbiztosságnak Különmegbízottjaként dolgozik, ami azt jelenti, hogy válsághelyzetekben, tömeges menekültáradatok esetében akár diplomáciai tárgyalásokat is folytathat a világ vezetőivel, hogy segítsen a szervezetnek a probléma mielőbbi megoldásában. 

Angelina szerint nem biztos, hogy passzolna neki a politikai karrier. Justin Webb, a BBC házigazdája közben azzal viccelt, hogy a demokraták listájára helyezi 2020-ban a színésznőt. Jolie válaszul nevetve megköszönte a házigazda bizalmát majd hozzátette:

Nem zárkózok el semmitől, de egyelőre csendben maradok.

 

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek