Starity

A Jackass sztárja a rehabon kezdi az új évet

2019. január 02. 16:04   |   Szerző: LexiCobain

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A 39 éves egykori reality-sztár megfogadta, hogy gátat szab szenvedélybetegségének.

hirdetés

Nem titok, hogy Bam Margera mindig is küzdött az alkohollal, az utóbbi években azonban olyan szinten elveszítette az irányítást az élete felett, hogy egy szakértő rávilágított: akár bele is halhat addikciójába. Sok időbe került, de Bam végül belátta, bizony tennie kell valamit függősége ellen, ezért úgy határozott, bevonul egy rehabilitációs központba, hogy segítséggel ugyan, de végleg maga mögött hagyhassa egészségtelen életmódját.

Érdekesség, hogy ez már a harmadik próbálkozása Bamnek, hogy leszokjon az alkoholról, amire jó oka is van: egyéves kisfia kedvéért szeretne hosszú, boldog és egészséges életet élni.

Az egyetlen alkalom, amikor elbukunk, az az, amikor elveszítjük az újrapróbálás lehetőségét... Boldog új évet!

– üzente Margerának Jackass-beli kollégája, Brandon Novak.

Azt hiszem, volt olyan időszak az életemben, amikor három éven keresztül megállás nélkül piáltam. Elvesztegettem egy csomó időt. Valószínűleg sokkal jobb deszkás lennék most, ha nem így tettem volna. Legalább egy évig tartott újratanulnom az általam ismert trükköket, ahelyett hogy újakat tanultam volna

– nyilatkozta Margera egy korábbi interjúban, míg egy másikban arról beszélt, hogy legalább egyéb tudatmódosító szerekkel nem gyűlt meg a baja.

Sosem voltak gyógyszerproblémáim és a heroint sem próbáltam ki soha, ugyanakkor hatalmas küzdelem számomra leállni az ivással. De amíg jó emberekkel vagy körülvéve és van célod az életben, addig van esélyed arra, hogy jó(l) legyél.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek