Starity

Ezt nem fogod elhinni! Ennyibe kerül, ha azzal az edzővel szeretnél formába kerülni, aki Selena Gomezt is edzi!

2019. január 02. 17:05   |   Szerző: LexiCobain

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A Same Old Love 26 éves előadója egy menő Los Angeles-i fitneszstúdióban dolgozza le a bevitt kalóriákat.

hirdetés

Mióta elhagyta a rehabot, Selena Gomez sokkal jobban érzi magát, amihez minden bizonnyal köze van szeretteinek és újonnan kialakított életmódjának. Az énekesnő napjai ugyanis többségében edzésből, pihenésből és szórakozásból állnak – szeretne visszazökkenni a régi kerékvágásba, mielőtt visszatér a zenei életbe.

Selena hazatért és jól van. A barátaival és a családtagjaival tölti az idejét és igyekszik visszaszokni a korábbi rutinjához. Egészséges és sokkal boldogabbnak is érzi magát, mint korábban. Az otthonától távol töltött idő jót tett neki, kellett az újrakezdéshez, illetve ahhoz, hogy kitalálja, miképp is birkózzon meg mindazokkal a dolgokkal, melyek miatt mélypontra került

– nyilatkozta nemrég egy barátja.

Az E! Online kiderítette, Selly a Hot Pilates elnevezésű edzésre jár Los Angelesben, mely alatt egy olyan pilates órát kell érteni, melyet egy 35°C-os hőmérsékletűre felmelegített teremben tartanak zenére, könnyű súlyok igénybe vételével és az egész test átmozgatása a cél. Az énekesnő állítólag azért is van oda ezért a mozgásformáért, mert nagyon élvezi, hogy az edzés során csak úgy szakad róla a víz, így azt érzi, egyszerre tisztul meg a teste és a lelke is.

A fent említett lap értesülése szerint Gomez magával a tulajdonossal edz, akinek óradíja alkalmanként 300 dollár, azaz megközelítően 82 ezer forint körül mozog. Mivel a szupersztár különórákat fizet, így arra sajnos nem sok esélye van az embernek, hogy közösen izzadjon vele, ám ha szerencsés vagy, akár el is csípheted. Érdekesség, hogy más edzők ugyanerre a mozgásformára tartott óradíja 125 dollár (~ 34 ezer forint) körüli összegbe kerül, ami hazai viszonylatban még így is soknak mondható.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek