Starity

Mi ütött belé? Justin Bieber az arcára tetováltatott

2019. január 02. 21:09   |   Szerző: LexiCobain

Egy ideje már pletykálták a tengerentúlon, hogy az énekes új tetoválást csináltatott, mostanáig azonban arról nem lehetett túl sokat tudni.

hirdetés

Jonathan "JonBoy" Valena tetoválóművész az Instagramon mutatta meg azt a tetoválást, melyet a közelmúltban készített el Justin Bieber számára. A grace, azaz kegyelem szó az énekes jobb szemöldöke felé került, ami vallásával hozható kapcsolatba – Justin ugyanis igen vallásos, a szóval pedig Isten kegyelmességére szerette volna emlékeztetni saját magát.

2018 rengeteg munkát tartogatott számomra. Mind a tetováló karrieremet, mind a magam belső harcait illetően – olyan dolgokkal volt alkalmam szembenézni, melyekről nem gondoltam volna, hogy valaha fogok. Sokszor akartam feladni és kértem Istent, vezessen haza, de aztán eszembe jutott, mi a célom ezen a Földön az olyan embereken keresztül, akik velem tetováltattak és megosztották velem a saját küzdelmeiket, félelmeiket, kiket veszítettek el, milyen emlékeket és győzelmeket dédelgetnek ezen apró tetoválások által, melyek mögött a legnagyobb jelentősségek rejtőznek. Köszönöm. Köszönet illeti a vendégeimet, akik közül többen is a legjobb barátaimmá váltak

– olvasható a bejegyzés mellett.

Fotó: Instagram

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek