Starity

Kábítószereknek köszönheti fogyását Ariel Winter? A színésznő így reagált a pletykákra!

2019. január 02. 22:10   |   Szerző: LexiCobain

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A Modern család sztárja sokat fogyott az utóbbi időben, ami – a jelek szerint – többeknek is szúrja a szemét.

hirdetés

Elmondása szerint drogok nem játszottak szerepet átalakulásában I Fotó: Instagram / Ariel Winter

Ariel Winter mindig is nyíltan beszélt súlyproblémáiról, de úgy tűnt, elfogadta megváltozott külsejét, friss képein azonban szembetűnő, milyen sokat fogyott, amiért rengeteg pozitív megjegyzést kapott, de ahogy az lenni szokott, természetesen a trollok is megosztották véleményüket, miszerint a színésznő a kábítószereknek köszönheti az elért eredményt. A hozzászólás olyan szinten kihozta a sodrából a 20 éves tévésztárt, hogy maga válaszolt a rosszmájú rajongónak.

Jah, a pszichiáterem azt tanácsolta, dobjam a korábban szedett és hasztalannak találtatott, valamint a hízásomat előidéző antidepresszánsokat és váltsak kokainra / metamfetaminra. Utóbbiak bár ellentmondásos döntésnek tűnnek a részéről, de kitart mellettük

– üzente Ariel.

Láthatóan rengeteget fogyott I Fotó: Instagram / Ariel Winter

A troll ezután visszafogottan válaszolt a fekete hajú szépségnek:

Ne gyűlölj, gyönyörűen festesz amúgy, de a bogyók és a fehér por kéz a kézben járnak egymással Hollywoodban. Mulass jól, de ne rontsd el magad!

Természetesen Ariel sem hagyta szó nélkül a fentieket és ismét felpaprikázta magát.

Köszi a bókot! Biztos vagyok benne, hogy te pontosan tisztában vagy azzal, mi folyik Hollywoodban és mindenki mindent tud az olyan emberekről, akiket egyébként nem is ismer. És látszólag mindenki ugyanazt csinálja? Szerinted nem tudtam volna lefogyni és csak az iparágnak köszönhetem, hogy leadtam a rajtam lévő felesleget, melyben dolgozom? (...) Nem tartozom magyarázattal senkinek. Senki sem tartozik magyarázattal másoknak. Mindazonáltal ki fogom törölni ezt a szart, mert véleményem szerint gyűlöletkeltésnek minősül, különösen, hogy közben teljességgel ignorálod az igazságot, ami egyébként egyenesen az érintettől jön és a saját kis fantazmagóriádat követed.

Tavasszal még sokkal kerekdedebb idomokkal büszkélkedett I Fotó: Instagram / Ariel Winter

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek