Starity

Szomorú vallomás: Elveszítette kisbabáját a Pretty Little Liars sztárja

2019. január 02. 23:11   |   Szerző: LexiCobain

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A 31 éves sorozatsztár nyilvánosságra hozta, hogy 2018-ban volt egy vetélése.

hirdetés

Fotó: Instagram

Shay Mitchell bár szívesen megosztja élete boldog, örömteli pillanatait a közösségi oldalakon, a szerelmi életébe azonban nemigen enged bepillantást nyernünk. Az óév búcsúztatásaként és az új év köszöntéseként azonban kivételt tett, és megtudhattuk, hogy nem sokkal ezelőtt áldott állapotban volt, ám sajnálatos módon elveszítette a magzatot.

Mindannyiunknak szembe kell néznünk különböző küzdelmekkel és kihívásokkal életünk során, és néha egyszerűbb a jó dolgokat a kirakatba tenni a közösségi média felületein, amit egyébként sokan kritizálnak a hitelesség hiánya miatt. Rengetegen követnek az Instagramon és olvassák a bejegyzéseimet, ami egyszerre hihetetlenül megalázó és pazarul felemelő. A támogatás és figyelem, amit sokatok tanúsít felém, felemel engem még a legsötétebb napokon is, melyek egyikére tavaly került sor, amikor elvetéltem és ezáltal elveszítettem reményeim és álmaim gyermekét

– magyarázta Shay, aki egy szonogramos képet is megosztott a magzatról.

Az új év szellemében, azt hiszem, emlékeznünk kell arra, hogy ezen az utazáson mind együtt vagyunk jelen – legyen szó jó vagy rossz időkről –, és nem árt emlékeztetnünk önmagunkat, hogy csak ritkán van alkalmunk igazán tudni és megérteni más emberek küzdelmeit és nehézségeit, melyen éppen keresztül mennek. Némileg ez úgy hangzik, mint egy újévi fogadalom. Remélem, egyetértetek velem. Boldog új évet mindenkinek!

Fotó: Instagram

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek