Starity

Nagyot koppant P. Diddy! Keményen odaszúrt neki az exe

2019. január 03. 13:01   |   Szerző: egridora

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

P.Diddy októberben szakított a kedvesével tíz hosszú év után, de úgy tűnik, a sztárra rátört a nosztalgia és még mindig szerelmes. Egyetlen probléma, hogy volt párja már nem az.

hirdetés

Puff Daddy Insta-sztorijában posztolt egy képet Cassie-ről, a volt szerelméről, amit egy szívecskével kommentált, jelezve, még mindig nagyon szereti a popsztárt. Ami ezután jött, arra biztosan nem számított.

Sean "Diddy" Combs / Instagram

Sajnos nagyon kínos válasz érkezett a vallomására egy instagramos kép formájában, melyen az új szerelmével és édesanyjával bulizik egy karácsonyi partin, majd forró csókot vált a sráccal. A helyzet ugyanis az, hogy Cassie már rég továbblépett, amit mi sem bizonyít jobban, mint az, hogy törölte az összes képét exéről a közösségi felületein. 

Fotó: Cassie / Instagram

Az énekesnő boldogságát az E! Online-nak már meg is erősítette egy forrás. A híresség új párja Alex Fine, aki már több közös fotót tett közzé kettejükről. A 25 éves férfi egy személyi edző, aki olyan hírességekkel dolgozott már együtt, mint Jennifer Aniston vagy Charles Melton.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek