Starity

Debreczeni Zita kilenc kilót felszedett, de jobban érzi magát, mint valaha

2019. január 07. 07:07   |   Szerző: egridora

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Jelenleg fotósként dolgozó Zita, őszintén nyilatkozott arról, hogy bizony felszaladtak rá a kilók, illetve más titkokat is elárult az életéről.

hirdetés

Fotó: Lilu/Instagram

Debreczeni Zita őszintén vallott Lilu műsorában arról, hogy mennyit hízott. A beszélgetés kicsit nehézkesen indult, ugyanis Zita nagyon sokáig a sminkjével bíbelődött. A műsorban hamar rátértek arra, hogy Zita és a férje Gianni Annoni egész nap esznek. 

Nagyon-nagyon szerettem enni és főleg a magyaros ételeket imádtam. Gianni megmutatta, hogy másfajta ételeket is lehet fogyasztani. De nagyon szeretem a szalonnát is. Mióta Giannival vagyunk együtt, 9 kilót híztam, de remélem, ő is hízott legalább 9 kilót. Szeretem az életet, szeretek nevetni, szeretek enni, Gianni az én emberem

– nyilatkozta a fotográfus. 

Szexisen gömbölyű lettél.

– tette hozzá Lilu nevetve, majd megjegyezte:

Amióta együtt vagytok, sokkal kevésbé érdekelnek a külsőségek. Teljesen megváltozott fókusszal élsz.

Gianni beszólt Zitának egy régebbi Vacsoracsata műsort elnézve:

Látod, miért nem szóltam hozzád akkor.

– utalva arra, hogy akkor Zita, csak a külsőségeknek élt.

Fotó: Debreceni Zita / Instagram

A modellkedés számomra valóban felszínes volt, de mindig valami többet, kézzel fogható produktumot akartam létrehozni. Amikor az életembe jött a fotózás, elkezdtek az emberek máshogy nézni rám. Azóta az sem érdekel, hogy lépek ki az utcára. Jó időben jött Gianni az életembe. Szeretünk elvonulni a külvilágtól és egész hétvégén melegítőben és sportcipőben vagyunk. Imádom a mostani életemet, így 38 évesen, és nem érdekel már, mit gondolnak rólam.

 – mesélt a változásáról Zita.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek