Starity

Váratlanul lemondta összes munkával kapcsolatos kötelezettségét Britney Spears

2019. január 05. 19:07   |   Szerző: LexiCobain

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A pophercegnő életében a család az első, ezt pedig most be is bizonyította.

hirdetés

Britney Spears tegnap reggel tudatta rajongóival, hogy határozatlan idejű szabadságot vesz ki, ugyanis a családja – különösen beteg édesapja – mellett szeretne állni.

Figyelmemet és energiámat a családomról való gondoskodás felé kívánom fordítani. Nagyon különleges a kapcsolat köztünk, én pedig a családommal szeretnék lenni ebben az időszakban, ahogy ők is mindig mellettem álltak, amikor arra szükségem volt. Szeretnék köszönetet mondani a rajongóimnak a nem szűnő szeretetükért és támogatásukért, amit irántam / irántunk tanúsítanak ebben az időszakban. Elnézéseteket kérem az általam esetlegesen okozott kellemetlenségért. Már várom a percet, amikor visszatérhetek a színpadra

– üzente fanatikusainak az énekesnő.

Britney édesapja, Jamie Spears két hónappal ezelőtt lett rosszul és elszállították őt egy Las Vegas-i kórházba. Az E! Online úgy tudja, a férfi vastagbele váratlanul megrepedt, emiatt rögtön meg kellett műteni.

Nem is tudom, hol kezdjem, mert nehéz erről beszélnem. Nem fogok fellépni a Domination show keretében. Nagyon vártam ezt a show-t és hogy lássalak titeket idén, szóval az, hogy ez nem fog megtörténni, összetöri a szívem. Azonban fontos, hogy mindig a családot tegyük a fontossági lista első helyére... és nekem most meg kellett hoznom ezt a döntést. Néhány hónappal ezelőtt édesapám kórházba került és kis híján meghalt. Mind nagyon örülünk, hogy túlélte, de még mindig hosszú út áll előtte a teljes felépülésig. Kénytelen voltam meghozni azt a nehéz döntést, hogy a teljes figyelmemet és energiámat a családom felé fordítsam. Remélem, megértitek. Nagyra értékelem, hogy az imáitokba foglaltok és támogatjátok a családomat. Köszönöm és szeretlek titeket

– írta az Instagramon a popsztár.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek