Starity

Fürdőruhában pózol Jennifer Lopez

2019. január 11. 13:01   |   Szerző: Alysia

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A latin díva már nem először szerepel a Harper’s Bazaar magazin címlapján, viszont kétségkívül ezek a fotók bizonyítják a legjobban, hogy milyen fantasztikusan néz ki, és kora ellenére a legjobb formájában van.

hirdetés

Fotó: Camilla Akrans/Harper's Bazaar

Jennifer Lopez karrierje immár húsz éve, hogy töretlenül szárnyal, nemrégiben láthattuk ismét főszerepben az Álommeló című filmben. Emellett egy sikeres tehetségkutatóban is feltűnt, két gyönyörű gyermek édesanyja és mesébe illő párkapcsolata is van. A fotók mellett a magazin egy interjút is készített a dívával, amelyben elmondta, hogy sokszor idegesíti, amikor megkérdezik, hogy miért ilyen sikeres még 49 évesen is. 

Nagyon büszke vagyok arra, hogy ezidáig túléltem ebben a szakmában. Eljutottam életem azon pontjára, hogy jobban elismerem a saját teljesítményemet. Nehéz, ha az emberek mindig azt mondják, hogy nem vagy jó valamiben vagy folyton megkérdezik, hogy miért vagy sikeres nő. Ha sikeres nő vagy, ezt nagyon sokszor megkapod

– nyilatkozta JLo.

Bár manapság elképesztően sok jóban van része az énekesnőnek és bebizonyosodott, hogy igazán tehetséges, ám elárulta, hogy ez nem volt mindig így. 

A karrierem kezdetétől fogva úgy éreztem, hogy az emberek be akanak skatulyázni. [...] Nem lehetsz egyszerre énekesnő és színésznő. Már akkor tudtam, hogy több különböző dolgot szeretnék csinálni. Úgy voltam vele, hogy legalább megpróbálom! 

Fotó: Camilla Akrans/Harper's Bazaar

Természetesen mint minden embert, őt is lefárasztja a rengeteg munka és teendő ami a karrierjével jár. Viszont egyszer sem fordult meg a fejében, hogy abba kéne hagynia, amit csinál, csak egyszerűen szeretett volna szünetet tartani. Az interjú során elmondta, hogy reméli sosem jön el az a nap, amikor vissza kell vonulnia. 

Szóba került a magánélete is, amely kapcsán elmesélte, hogy úgy érzi végre megtalálta az igazit és minden a helyén van. 

Két csodálatos gyermekem és egy nagyszerű párom van. Nem minden tökéletes. De nagyon büszke vagyok arra, hogy annak ellenére, hogy a magánéletemben miket éltem át, még mindig optimista vagyok és reménykedem.

Fotó: Camilla Akrans/Harper's Bazaar

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek