Starity

Lilla edelényi gyerekekkel töltött egy napot

2010. november 03. 15:03   |   Szerző: Starity.hu

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Labancz Lilla a hivatalos, no meg a Facebook-oldalán is jótékonyságra hívja fel az emberek figyelmét. Most ő tett az edelényi gyerekekért: 11 kisgyermekkel ellátogatott a fővárosba.

hirdetés
Lilla edelényi gyerekekkel töltött egy napot

A színésznő még az első áradások alkalmával, gyereknapon járt Edelényben, nem véletlenül. Labancz Lilla 11 edélnyi kisgyereket vitt „kirándulni” Budapestre. A gyerekeket nem ő választotta ki, ugyanis úgy érezte, nem lett volna szíve ahhoz, hogy gyerekek sokaságából csupán 11 kisgyereket kiválasszon.

„Felhoztam Budapestre 11 edelényi kisgyereket, elvittem őket várost nézni, megebédeltünk, és elmentünk a Fővárosi Nagycirkuszba” – nyilatkozta.

Lilla a Fókusz stábjának kíséretében vitte a kisgyerekeket. Sokunk feltételezheti, hogy nem csupán a jószívűség vitte Lillát ilyen tettre, ám  mint mondta, a gyereknapi meglepetés önálló ötlet volt, és egyébként is minden fórumot megragad, hogy felhívja az emberek figyelmét a bajra.

„Úgy gondoltam, jó lenne, ha ezek a gyerekek nemcsak ezekre a rossz dolgokra emlékeznének, hanem lenne egy szép napjuk” – mondta.

Lilla egyébként a Facebook-oldalán és a hivatalos oldalán is jótékonyságra buzdítja az embereket. Arról is nyilatkozott, mit tenne, ha férfi lenne: „Persze, ha férfi lennék, ott lennék homokzsákot pakolni, de nem hinném, hogy most az én segítségemre számítanak. Úgyhogy inkább abban segítek, hogy ennek fóruma legyen.”

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek