Starity

Emmy Rossum ezért hagyja el Shameless – Szégyentelenek stábját

2019. január 11. 17:05   |   Szerző: LexiCobain

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A színésznő a SHAPE magazinnak adott interjújában nyílt meg azzal kapcsolatban, miért száll ki a sorozatból.

hirdetés
Emmy Rossum ezért hagyja el Shameless – Szégyentelenek stábját
Fotó: Showtime

Emmy Rossum 2011-től alakítja Fiona karakterét a Shameless – Szégyentelenek című sorozatban, ám rajongói már nem sokáig láthatják őt ebben a szerepben, ugyanis a színésznő a közelmúltban meghozta azt a számára is fájdalmas döntést, hogy beadta felmondását.

110 epizódon át alakítottam Fionát és ez egy fantasztikus kaland volt számomra. Rengeteget tanultam időközben önmagamról, mint emberről és mint színészről. Addig akarom elhagyni a műsort, amíg még szeretem, és tudom, az ajtó mindig nyitva áll a visszatérésemre várva, ha a jövőben úgy érezném helyesnek. Ugyanakkor hihetetlenül büszke vagyok az általam a televíziók képernyőjén kívül elért teljesítményre – gondolok itt arra, hogy kiálltam azért, hogy egyformán legyünk megfizetve, és ennek kihatására az iparágban dolgozó nőkre úgy általában

– magyarázta Emmy.

A kilépésemre úgy tekintek, hogy ez valaminek a vége, valami másnak pedig a kezdete. Már nagyon izgatott vagyok, hogy írással, rendezéssel és olyan karakterek felfedezésével tölthessem az időmet, akiket alakítani szeretnék. Egyszerre ijesztő és csodálatos.

Fotó: Showtime

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek