Starity

Meghan Markle elárulta, mikorra van kiírva szülésre

2019. január 14. 18:06   |   Szerző: LexiCobain

Nem sokáig van már nyugta Harry hercegnek és feleségének, ugyanis a hercegné rövidesen életet ad első közös gyermeküknek, életük pedig gyökeresen megváltozik.

hirdetés

A mai nap volt az első idén, amikor Harry herceg és Meghan Markle ismét a nyilvánosság elé állt és ráadásként megosztottak egy örömteli hírt is rajongóikkal: a hercegné éppen hat hónapos terhes, így orvosa április végére / május elejére tippelte a szülés dátumát. Ez az információ azért is izgalmas, mert a Kensington Palota eddig mindössze annyit tudatott, hogy Meghan 2019 tavaszán ad majd életet Harryvel közös első gyermekének.

Érdekesség, hogy a szerelmesek még nem tudják a baba nemét, mert azt a szülésig szeretnék titokban tartani, hogy számukra is meglepetés legyen, de természetesen már több lehetséges nevet is fontolóra vettek. Állítólag a hercegné még nem döntött azt illetően sem, hogy hol szül, de a Surrey-ben található Frimley Park Kórházzal szimpatizál a londoni St. Mary's Kórházzal szemben – utóbbiban szült egyébként sógornője, Kate Middleton és néhai anyósa, Diana –, ráadásul előbbi új otthonukhoz is közel esik.

via E! Online

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek