Starity

Kim Kardashian nem tagadja, a Mattel összetörte a szívét, amikor nem készítette el a Barbie mását

2019. január 14. 19:07   |   Szerző: LexiCobain

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Sok hírességről készített a Mattel Barbie-t, de vajon miért bontott szerződést a játékóriás a leghíresebb Kardashiannal?

hirdetés

Kim Kardashian annak idején majd' kibújt a bőréből örömében, amikor a Mattel felkereste őt azzal, hogy Barbie babát szeretnének csinálni belőle. A tévésztár nagyon boldog és izgatott volt és természetesen rögtön szerződést is kötött a céggel, ám a Mattel végül mégis kihátrált az egyezségből, holott már maga a terv is megvolt, milyen lenne a Kardashian-baba.

A valóságshow-sztár elmondása szerint a Mattel 2011 márciusi megjelenését választotta alapul, amikor is egy kis fekete ruhában, bézs platformcipőben, gyémánt ékszerekkel és egy pink Chanel-táskával felszerelkezve érkezett meg a Victoria's Secret rendezvényén. Sajnos a terv kútba esett, ám Kim bevallotta, férje, Kanye West nem hagyta, hogy sokáig szomorkodjon miatta.

Kanye tudta, mennyire elszomorított, hogy nem jött össze a dolog, felhívta a Mattelt és valóra váltotta az álmomat azáltal, hogy elkészíttette velük a prototípusomat, csak nekem

– írta Kardashian a Twitteren.

Rajongói természetesen rögtön izgalomba jöttek: többen is hangot adtak annak, hogy szívesen megvásárolnák a babát, amennyiben az forgalomba kerülne és azt sem rejtették véka alá, mennyire jó férjnek tartják Westet, amiért minden követ megmozgatott ennek az álomnak az érdekében.

Az évek során több hírességről is készült már baba a Mattel jóvoltából, többek között Jennifer Lopezről, Heidi Klumról, Zendayáról, Vilmos hercegről és Katalin hercegnéről – csak hogy említsünk néhányat –, Marie Osmond énekesnő pedig a közelmúltban hozta nyilvánosságra a Watch What Happens Live With Andy Cohen című műsorban, hogy ő volt az első közszereplő, akinek a mását elkészítették.

Én vagyok az első híresség, akiről Barbie baba készült. Barbie és én ugyanabban az évben születtünk, csak ő szebben öregedett

– magyarázta viccesen Osmond.

via People

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek