Starity

Máris elkezdte az esküvőtervezést Chris Pratt és Katherine Schwarzenegger

2019. január 16. 18:06   |   Szerző: LexiCobain

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Még csak néhány hónapja randevúznak egymással, de máris a következő nagy lépést tervezgetik.

hirdetés

Fotó: Getty Images I David Livingston / Getty Images I Donato Sardella

Úgy tűnik, Chris Prattnek és Katherine Schwarzeneggernek esze ágában sincs visszavenni a tempóból. Néhány nappal azután, hogy eljegyezték egymást, a szerelmesek elkezdték tervezni majdani nagy napjukat – legalábbis a hozzájuk közel álló barátok szerint.

Nyári esküvői dátumokat nézegetnek és már meg is kezdték a szervezést. Helyszín tekintetében Martha's Vineyarddal szimpatizálnak, ami nagyon fontos Katherine-nek, hiszen gyerekkorában sok időt töltött ott. Chris azt szeretné, ha minden tökéletes lenne Katherine számára, bármit hajlandó megadni neki, amit akar. Nagy, hagyományos esküvőt terveznek

– nyilatkozta az E! Online-nak egy forrás, aki azt is megerősítette, hogy a szervezésben fontos szerep jut a menyasszony édesanyjának, Maria Shrivernek is.

Maria is be lesz vonva a szervezésbe. Lesz egy eljegyzési parti és terveznek egy lánybúcsúztatót is Katherine számára. Ez nagyon különleges a családnak, mindenki nagyon izgatott. Nem győznek mosolyogni és ünnepelni.

Fotó: Instagram

Chris és Katherine eljegyzésének hírét egyébként igen jól fogadta a Schwarzenegger család. A menyasszony édesanyja ezt üzente nekik:

Nagyon örülünk nektek. Áldottak vagytok, akárcsak azok, akik ismernek titeket. Igen, vágjatok bele!

Katherine fivére, Patrick Schwarzenegger pedig így fogalmazott:

Boldog vagyok, hogy mindketten ilyen szerelmesek vagytok és életetek legjobb időszakát élitek. Biztosan tudom, hogy a szerelmetek tovább növekszik majd, és alig várom, hogy lássam, ahogy családdá váltok. Nem is kérhetnék jobb bratyót! Mindkettőtöket szeretlek! Gratulálok az eljegyzésetekhez!

Szerencsére Pratt exének, Anna Farisnak sincs kifogása Schwarzenegger ellen, aki pótmamája lesz közös fiuknak, Jacknek.

Chris megírta nekem ma reggel, hogy eljegyezte Katherine-t előző éjjel, én pedig csodálatosnak tartottam a hírt. Szeretem Katherine-t, szeretem Christ és nagyon boldog vagyok, amiért egymásra találtak

– nyilatkozta a színésznő, aki arra is emlékeztette exét, hogy a törvény értelmében lehetősége van párokat esketni, ha esetleg anyakönyvvezetőre lenne szükségük.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek