Starity

Kim Kardashian megerősítette a pletykákat! Hamarosan hattagúvá bővül Kanye Westtel közös családja

2019. január 16. 19:07   |   Szerző: LexiCobain

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Amikor családja bővítéséről kérdezték egy friss interjúban, Kim teketóriázás nélkül elárulta, mi a helyzet.

hirdetés

Fotó: Instagram

Nem sokkal szilveszter után számoltunk be az izgalmas hírről, miszerint negyedik gyermekét várja Kim Kardashian és Kanye West. A babának – akárcsak Chicagónak – béranya ad majd életet, miután orvosai határozottan megtiltották Kimnek az újbóli teherbeesést korábbi terhességei során fellépett komplikációi miatt, melyek egy újabb várandósság esetén az életét követelhetnék.

Kim és testvérei, Khloe Kardashian és Kourtney Kardashian nemrég a Watch What Happens Live című műsorban vendégeskedtek, ahol Andy Cohen műsorvezető olyan kérdésekkel bombázta őket, melyek már jó ideje furdalják a rajongók oldalát – így tudtuk meg például, hogy Kourtney-nak nem lenne ellenére, ha gyermekei apja, Scott Disick megkérné fiatal barátnője, Sofia Richie kezét, emellett Kim is elismerte, hogy a hírek igazak: valóban úton van negyedik gyermeke.

A béranya már benne jár a terhességben. Májusra írták ki szülésre és minden jól megy. Kim és Kanye már egy ideje ismerik őt, és mindketten nagyon izgatottak. Még egy fiú embriójuk maradt, és nagyon izgulnak, amiért összejött. Kim mindig is négy gyerekre vágyott, az hogy két fia és két lánya lesz, tökéletesnek tűnik számára

– nyilatkozta egy korábbi interjúban egy bennfentes.

via E! Online

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek