Starity

Hát megtörténik! 2020-ban kerül a mozikba az eredeti Szellemirtók folytatása

2019. január 17. 18:06   |   Szerző: LexiCobain

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A Sony Pictures hivatalosan is bejelentette, hogy folytatni kívánja az 1980-as években indult, mostanra kultikussá vált filmsorozatot.

hirdetés
Hát megtörténik! 2020-ban kerül a mozikba az eredeti Szellemirtók folytatása
Fotó: Columbia Pictures

Úgy tűnik, a rajongók imái meghallgatásra találtak, ugyanis a csúfos kudarcba fulladt, 2016-os, női szereplőgárdával készült reboot után a Sony Pictures úgy döntött, visszatér az alapokhoz és az eredeti történetet folytatja, amihez meg is találta a lehető legjobb és legprofibb rendezőt az első filmek direktorának, Ivan Reitman fiának, Jasonnek a személyében, aki küldetésének tekinti, hogy olyan produkciót adjon ki a keze alól, ami egyfelől tökéletesen belesimul apja munkájába, hű marad a gyökerekhez, ugyanakkor elégedettséggel tölti el a hardcore fanatikusokat is.

Az Entertainment Weeklynek adott interjújában Reitman leszögezte, a 2020-ban mozikba kerülő alkotás nem reboot, hanem az ő szavaival élve az eredeti franchise új fejezete, és hozzátette, Ami a '80-as években történt, az akkor volt, az új történet pedig napjainkban játszódik..

A filmmel kapcsolatban eddig minden adat titkosítva van, így egyelőre semmit nem lehet tudni a már teljesen elkészült forgatókönyvről és a szereplőgárdáról sem, azonban nemrég érkezett egy közel egyperces ízelítő. Íme!

via E! Online

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek