Starity

Hamarosan másodszorra is kimondja a boldogító igent Justin Bieber és Hailey Baldwin

2019. január 17. 20:08   |   Szerző: LexiCobain

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Az énekes és a modell a közeljövőben megerősíti fogadalmát a családtagok és a barátok jelenlétében.

hirdetés

Justin Bieber és Hailey Baldwin a pillanat hevében házasodott össze szeptemberben, New Yorkban, ám az akkor sem volt titok, hogy a két fiatal egy második szertartást is tervez, melynek keretein belül a szeretteik jelenlétében, vallásos formában is fogadalmat tesznek egymásnak. A Mirror értesülései szerint a szerelmesek már ki is választották az időpontot, választásuk pedig március 1-jére esett, ami egyben Justin 25. születésnapja is, így duplán lesz okuk az ünneplésre.

Abszolút elkötelezett vagyok amellett, hogy azzal töltsem életem hátralévő részét, hogy türelmesen és kedvesen megismerjem minden apró részedet. (...) A szívem csak és kizárólag a tiéd, és mindig téged teszlek a fontossági lista első helyére. Te vagy életem szerelme, Hailey Baldwin, és senki mással nem tölteném szívesebben az életemet, mint veled. Sokkal jobb emberré teszel engem, és kölcsönös tisztelettel bánunk egymással. Alig várom, hogy kezdetét vegye életünk legjobb időszaka

– írta Hailey-nek címezve az Instagramon Justin még júliusban.

Fotó: Instagram

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek