Starity

Fivére bevallotta, ő is asszisztált R. Kelly nőügyeihez

2019. január 20. 20:08   |   Szerző: LexiCobain

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Sűrűsödnek a felhők az énekes feje fölött, ugyanis testvére is megerősítette a róla terjengő pletykákat.

hirdetés

Bár már évek óta közszájon forog, hogy R. Kelly kiskorú lányokat rontott meg, valamint szexrabszolgákat tart, de az ügynek csak az elmúlt napokban / hetekben tulajdonított jelentősséget a sajtó, illetve a rendfenntartó hatóság, miután a Lifetime csatorna bemutatta az énekessel kapcsolatos vádakat felsorakoztató és azokat tanúkkal igazoló minisorozatát, a Surviving R. Kellyt. Az érintett ugyan mindent tagad, ám már igencsak szorul a hurok a nyaka körül, hiszen testvére, Carey Kelly is beismerte, hogy a Grammy-díjas előadónak problémái vannak.

Látva azt, hogy ezek a nők előálltak és hallva az általuk előadott vádakat, rosszul érzem magam, amiért nem beszéltem korábban arról, milyen szerepet játszottam a dolgok alakulásában

– nyilatkozta Carey, aki nyilvánosságra hozta, hogy fivére, Robert az 1990-es években gyakran kérte tőle, hogy szedjen fel neki lányokat.

Szeretem a fivéremet, de lássuk be, problémája van. Ha valaki szereti őt, kell, hogy akarja azt, hogy segítségért folyamodjon.

A botrányok egyébként megtették hatásukat: R. Kellyvel szerződést bontott a Sony/RCA, mely kiadó több, mint 25 éve forgalmazta lemezeit.

via Metro

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek