Starity

Késhet a Legendás állatok és megfigyelésük harmadik részének premierje

2019. január 20. 20:08   |   Szerző: LexiCobain

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A tervek szerint 2020-ban kerül bemutatásra a filmsorozat következő része, de lehet, hogy a dátum kitolódik 2021-re.

hirdetés
Késhet a Legendás állatok és megfigyelésük harmadik részének premierje
Fotó: Warner Bros.

Nemrég arról számolt be a Deadline, miszerint a Warner Bros. úgy határozott, nem lesz elég a rendelkezésre álló idő az előkészítő munkálatokra, így a forgatások megkezdésének nyárra tervezett dátumát őszre halasztotta, ami egyúttal azt is jelentheti, hogy ezáltal a film bemutatója is késik majd.

A széria második része egyébként novemberben került a mozikba és hatalmas siker volt: a nyitóhétvégén 253 millió dollár bevételt hozott a készítők konyhájára, összességében pedig 400 millió dollárral zárt, ami azt jelenti, hogy megduplázta a belefektetett pénzt.

A film főszerepében ismét Eddie Redmayne-t láthattuk Göthe Salmander szerepében, mellette pedig Johnny Depp alakította a címszereplő Gellert Grindelwaldot. A hírek szerint Depp a folytatásban is szerepet kap annak ellére, hogy sokan lázonganak személye ellen, miután volt felesége, Amber Heard azt hangoztatta, a színész erőszakosan lépett fel ellene és bántalmazta őt házasságuk ideje alatt.

via Metro

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek