Starity

Felbontotta eljegyzését Lauren Alaina

2019. január 22. 17:05   |   Szerző: LexiCobain

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Az American Idol felfedezettje tegnap, az Instagramon tudatta a szomorú hírt rajongóival.

hirdetés

Fotó: Instagram

Hat évnyi együttjárás után döntött a szakítás mellett Lauren Alaina és Alex Hopkins. A szerelmesek tavaly nyáron jelentették be eljegyzésüket, akkor még úgy tűnt, hogy rövidesen egybe is kelnek, ám az elmúlt hónapokban eltávolodtak egymástól.

Az elmúlt néhány évben végig támogattatok minket, miközben hullámvölgyek jöttek és mentek az életünkben, ide értve személyes küzdelmeinket az egészséggel és családdal, amiért nem is lehetnénk hálásabbak nektek. Megosztjátok velünk az életeteket, mi pedig mindig nyitottak vagyunk arra, hogy viszonozzuk felétek ezt a szívességet. Ezúton szeretnénk tudatni veletek, hogy úgy döntöttünk, felbontjuk az eljegyzésünket. Miközben még mindig szeretjük egymást, az elmúlt hat évben egymástól merőben különböző emberekké váltunk. Jelenleg mindketten azon a ponton tartunk, ahol életünk előttünk álló új fejezete felé tekintünk. Szeretjük és tiszteljük egymást és abban bízunk, ti is ezt teszitek velünk. Nem volt könnyű meghozni ezt a döntést, de mindketten úgy érezzük, ez volt a helyénvaló ebben a helyzetben. Köszönjük folyamatos szereteteteket és támogatásotokat

– írta az énekesnő az Instagramon, majd hozzátette:

Kegyelmet, együttérzést és a magánéletünk feletti tiszteletet kérjük most tőletek. Nem bánok egyetlen Alexszel töltött másodpercet sem. A legjobbakat kívánom neki, kérlek, ti is tegyétek ugyanezt.

Fotó: Instagram

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek