Starity

Lionel Richie fia bombarobbantással fenyegetőzött a londoni Heathrow reptéren

2019. január 22. 18:06   |   Szerző: LexiCobain

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Az Oscar-, Golden Globe- és Grammy-díjas énekes 24 éves modell fia kis híján tömeghisztériát idézett elő.

hirdetés

A TMZ hozta nyilvánosságra, miszerint Lionel Richie fia, Miles Richie tombolni kezdett a londoni Heathrow reptéren, miután egyelőre nyilvánosságra nem hozott okok miatt nem engedték fel a gépre, melyre jegyet váltott. Miután szembesítették a dologgal, a modell azzal fenyegetőzött, hogy felrobbantja a birtokában lévő bombát, így a reptér alkalmazottai azonnal értesítették a rendfenntartó hatóságot, ő pedig amint alkalma adódott rá, megütötte az egyik biztonsági őrt, így hivatalos figyelmeztetésben részesült, eljárás azonban nem indult ellene.

Miles egyébként Lionel egyetlen fia lányai, a 37 éves Nicole Richie és a 20 éves Sofia Richie mellett, édesanyja pedig az énekes volt felesége, Diane Alexander. Húgához hasonlóan Miles is a divatvilágban képzeli el a jövőjét – debütálására tavaly ilyenkor került sor a New York-i divathéten, a Philipp Plein kifutóján.

via E! Online

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek