Starity

Niall Horan beismerte, nagy rajongója Ariana Grandének

2019. január 22. 19:07   |   Szerző: LexiCobain

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Bizony a sztárokat is utoléri olykor a rajongás – a Slow Hands énekese bevallotta: odavan a Thank U, Next énekesnőjéért és annak munkásságáért.

hirdetés
Niall Horan beismerte, nagy rajongója Ariana Grandének
Fotó: Getty / Backgrid

Ariana Grande néhány napja jelentette meg 7 Rings elnevezésű kislemezét, ami a hamarosan megjelenő ötödik nagylemezének utolsó beharangozó tétele is egyben. Mint kiderült, Niall Horan is nagy rajongója az énekesnőnek, ugyanis egy twitteres kérdezz-felelek keretein belül egyik rajongója feltette azt a költői kérdést, hogy vajon ő is kedveli-e Ari újdonságát, mire így válaszolt az érintett:

Imádom a 7 Rings című dalt. Amihez csak hozzányúl @ArianaGrande, az arannyá változik.

Fotó: Twitter (screenshot)

Ami Grandét illeti, a művésznő a minap tudatta rajongóival, miszerint január 25-étől előrendelhetővé válik új stúdióalbuma, ami a Thank U, Next címet viseli majd, és egyúttal azt is elárulta, hogy a korongon ezúttal egyetlen közreműködés sem lesz fellelhető – kizárólag őt hallhatjuk rajta.

Az énekesnő legutóbbi stúdióalbuma Sweetener címmel jelent meg 2018 augusztusában, újdonságát pedig februárra ígéri, ami azt jelenti, két lemezt is kiad fél éven belül. Sokakban felmerül a kérdés, hogy vajon pihen-e egyáltalán a barna hajú szépség vagy ilyen sok téma van a tarsolyában, amit másképp nem tud feldolgozni, csak ha dalba önti azokat?

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek