Starity

Victoria Beckham elárulta, milyen érzés lesz számára, hogy a Spice Girls nélküle megy turnézni

2019. január 22. 21:09   |   Szerző: LexiCobain

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Beckhamné már akkor tudta, hogy nem fog csatlakozni egykori kolléganőihez, amikor azok még csak pedzegették az újbóli összeállás gondolatát.

hirdetés

Évek óta téma volt, hogy ismét összeáll a Spice Girls, ám az mindig kérdés tárgyát képezte, hogy vajon csatlakozik-e a lányokhoz a popzenei szcénát régen otthagyott és a divatvilágban karriert épített Victoria Beckham. Az egykori énekesnő már korábban közölte, hogy nem fog csatlakozni kolléganőihez a turné során, ám a The Guardiannak adott interjújában elárulta, hogy meg fogja nézni őket a Wembley Stadiumban adott koncerten.

Egyáltalán nem tervezek csatlakozni hozzájuk. Amit jelenleg csinálok, az a szenvedélyem, ez egy teljes munkaidős állás, bár izgatottan várom, hogy lássam a lányokat. Biztos vagyok benne, hogy amikor ott leszek és ők a színpadon állnak majd, egy részem azt fogja érezni, kimarad valamiből, elvégre valahol mélyen mindig Spice Girl maradok

– magyarázta Victoria.

via Metro

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek