Starity

Johnny Depp azt állítja, bizonyítéka van arról, hogy soha nem bántalmazta volt feleségét

2019. január 23. 12:12   |   Szerző: LexiCobain

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A színészt már sokszor sok mindennek elkönyvelték, azt azonban nehezen viseli, hogy új hivatkoznak rá, mint „asszonyverőre”.

hirdetés

Válásuk során Amber Heard több ízben is hangot adott annak, miszerint házasságuk ideje alatt férje, Johnny Depp bántalmazta őt. A színész mindvégig tagadta a pletykákat, és a hozzá közel állók többsége is úgy nyilatkozott, el sem tudnak képzelni ilyesmit Deppről. A jelenleg a The Sunnal perben álló filmsztár nemrég azt állította, bizonyítékai vannak arról, hogy soha nem bántalmazta a nejét, és igenis kikéri magának, hogy ő bizony nem „asszonyverő”, ahogyan azt a lap újságírója, Dan Wootton állította. Az említett publicista egyébként a fenti jelzőn túl azzal is belegázolt Johnny lelkébe, hogy írásában leplezetlenül bírálta J. K. Rowling írónőt, amiért jóváhagyását adta arra, hogy a színész szerepet kapjon a Legendás állatok-franchise-ban.

Az E! Online úgy tudja Depp ügyvédjétől, Adam Waldmantől, hogy a színész a vizsgálódó szervek rendelkezésére bocsátott egy rakás anyagot – ide értve biztonsági kamerák felvételeit, szemtanúk beszámolóit, eskü alatt készített igazolásokat, különböző átiratokat és SMS-eket –, melyek igazolják, hogy A Karib-tenger kalózai-filmek sztárja nem erőszakoskodott és nem lépett fel támadólag Amberrel szemben.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek